Gjør deg klar for en aktiv vårsesong

Personer som sykler
Ansatte i butikk
Sykler utstilt i butikk
Sykler utstilt i butikk

Det er på tide å ta frem sykkelen, teste ut de nye løpeskoene og ta på solbrillene.

Sport 1 Kløfta har fagfolk som hjelper deg å finne riktig utstyr til vårens eventyr.

Det er en glede å se at snøen smelter og en ny sesong melder sin ankomst. Endelig kan vi ta frem syklene og suse av gårde på bar asfalt. Eller har du lengtet etter en fottur på fjellet eller er det løping på isfrie veier som bringer frem lykkefølelsen? Uansett hva du liker, det er sesong for å være aktiv ute og da gjelder det å ha utstyret i orden.

Sport 1 Kløfta har engasjerte ansatte med god fagkunnskap, som alltid setter kunden i fokus. De har gjennom 50 år bygget seg opp en stor fast kundegruppe, som stadig blir større, og tilbakemeldinger tyder på at det er nettopp de ansatte som trekker folk til butikken. God service og kunnskap er viktig når folk skal handle nytt utstyr. Butikken har kjente merker som Hoka, Brooks, Jotunheimen, Tufte, Johaug, Osprey, Swix, Fisher, Merida og Rossignol og ekspertise innen ski, sykkel og løp.

Ut på sykkeltur

Bar asfalt inviterer til lange turer på sykkel og da er det viktig å gjøre den klar for sesongen. Sport 1 Kløfta har eget verksted hvor du kan få service på sykkelen din. Handler du ny sykkel følger det med førstegangsservice i prisen og du får førsteprioritet på verkstedet når behov for vedlikehold eller service oppstår. Usikker på hvilken sykkel som passer til deg? Fortvil ikke, her får du hjelp av fagfolk til å finne den sykkelen som passer ditt behov.

Dame med sykkel

Gjør sykkelen klar for våren

  1. Rengjøring – en god vask er viktig. Pit Stop Kit fra Weldtit er en rengjøringspakke med olje, vask, rens og børster, alt du trenger for å rengjøre sykkelen.
  2. Smøring av kjede – for best effekt, smør kjedet på innsiden.
  3. Sjekk bremsene – god sjekk av bremsene er viktig.
  4. Kontroller sykkelen for slark i styrelager og nav. Dette bør sjekkes på verkstedet av profesjonelle.
Kollasj av sko og sko utstilt i butikk
Sko utstilt i butikk

Gode sko til løpeturen

Ta på løpeskoene og så er det bare å sette av gårde i ditt tempo, enklere blir det ikke. Men hvilken løpesko skal du velge? Det er flere faktorer å ta hensyn til, som hvilket underlag du skal løpe på, demping, passform og komfort. Hvis du løper mest i terrenget er det viktig med en såle som er tilpasset et ujevnt underlag og løper du mest på asfalt kan demping være en viktig faktor for valg av løpesko. Sport 1 Kløfta har lang erfaring og god kjennskap til de ulike løpeskoene de selger og kan hjelpe deg å finne den riktige skoen til deg.

Tips!

Invester i en aktivitetsklokke, så kan du følge med på tempo, lengde og tid og se din progresjon på løpeturene utover våren.

Mann med solbriller

Solrike dager

Det er akkurat det vi drømmer om, lange dager med sol og varme. Skal du ut og gå tur, sykle eller løpe i solen er det ekstra viktig å se underlaget du ferdes på. I motsetning til vanlige solbriller er sportsbriller utviklet for å sitte godt, tåle svette og ikke minst, glasset sørger for nyanser slik at du ser om det er en hump i veien eller ikke. Det finnes flere merker som har spesialisert seg på sportsbriller og hos Sport 1 Kløfta har de kvalitetsbriller til alle utendørs aktiviteter. Det er viktig å finne riktig passform, så ta turen innom og prøv flere før du velger din favoritt.

Våren er best ute, så gjør deg klar for en aktiv sesong og kos deg i solen.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 20:00