Kle deg for høst

oransje strikkagenser og grønt og flerfarget skjerf
Bilde til venstre: Tynn strikkegenser fra Marie Phillipe 999,-. Bilde til høyre: Det populære sikksakk-skjerfet er endelig tilbake på lager. Fås i fire farger kr 299,50.
klær fra match
klær fra match
Bilde til venstre: Rutete kåpe fra Marie Phillipe 2999,-. Bilde til høyre: Svart cardigan fra Mario Conti 1999,-.
klær fra match
Rutete skjorte fra Mario Conti 899,-.
klær fra match
klær fra match
Bilde til venstre: Hvit skinnveske fra Donna 699,-. Fås også i grønt og svart. Bilde til høyre: Trendy nett og fiskehatt fra Jean Paul 599,- og 499,-.
klær fra match
klær fra match
Bilde til venstre: Luer i 70-tallinspirerte farger fra Jean Paul og Redford 299,-. Bilde til høyre: Skinnhansker til herrer fra Mario Conti 899,-.
klær fra match
klær fra match
Bilde til venstre: Hold deg varm med en trendy boblejakke. Kombiner den gjerne med en kul strikkegenser under. Bilde til høyre: Lag på lag gjelder også for herrene. Her stylet med en blå skjorte innerst, så en cardigan og deretter en vaffeljakke utenpå.
klær fra match
Med dette antrekket fra Donna er du klar for høsten!

Årets høstmote byr på myk strikk, ruter, 70-tallsreferanser og detaljer i lekre jordtoner. La deg inspirere av nyhetene hos Match.

Strikk

Det er tid for å pakke seg inn i myke strikkegensere. Butikkhyllene bugner av strikkegensere i høstens spreke farger. Bruk de alene eller over en enkel skjorte – gjerne kombinert med et tynt skjerf for å holde varmen.

Ruter

Store eller små, denne høsten er det ruter som gjelder! Hos Match finner du rutete plagg i klassiske farger som grønt og blått til både menn og kvinner.

Små detaljer

Tilbehør kan løfte ethvert antrekk til nye høyder. Hva med å sprite opp antrekket med en oransje lue eller en grønn hatt i kordstoff? Hos Match finner du flere trendy alternativer denne høsten.

Lag på lag

Kle deg i høstens flotte jakker fra Match og bruk gjerne flere lag under, slik at du er rustet for både varme og kalde høstdager.