Høstens skotrend fra Eurosko

Lekre skoletter med firkantet tåparti. Det er strech i skaftet, noe som gjør at de sitter godt rundt ankelen. Varianten til venstre er av ekte skinn, mens BLACK til høyre er av syntetiske materialer og den er også vegansk.
Også her får du en variant i ekte skinn, den til venstre, og en i syntetisk materiale. Den i skinn har i tillegg litt mer detaljer.
Fortsatt cowboy inspirert, men litt nedtonet.
Disse tre Chelsea variantene er lett-foret, og de kommer godt med når det blir litt kaldere. ute.
Knehøye boots er tilbake som aldri før. Disse knehøye har en profilert tøff såle. Begge varianter er lett varmforet.

Premium vs. budsjett

Høsten har kommet, og det er på tide å ta fram litt tykkere klær og ikke minst sette bort sandaler og de lette sommerskoene.

Vi har sett litt på hva som er av skotrender nå i høst hos Eurosko. Vi har også sett at det er valgmuligheter hva gjelder pris; premium varianter for de som ønsker det, eller litt mer budsjettvennlig hvis det er det du er på jakt etter.

Skoletter

Dette er virkelig en av høstens must-haves! En klassiker som hører høsten til. En fin skolett kan løfte de fleste antrekk enten det er til fest eller i hverdagen ellers. Hos Eurosko finner du skoletter med en tøff silhuett og/eller elegante detaljer.

Cowboy

En av de største trendene i høst er faktisk cowboy boots. Hos Eurosko finner du både høye og lave varianter. Cowboy boots går igjen på alle moteshow og catwalks, festivaler, i gatemoten osv. Disse fungerer like godt til jeans eller jeans skjørt og en blazer - lekkert!

Hvis du vil tone "cowboyen" litt, kan du velge en glattere variant.

Chelsea

Chelsea boots er alltid "in", dette er en tidløs sko som passer inn i enhver skogarderobe. Den er et "must have" på høsten og vinteren.

Chelsea boots kommer også i høyere varianter hvis man ønsker det. Det vi elsker med disse bootsene, lave eller høye, er at de passer til alt og de er enkle å style. Perfekte hverdagssko, men også like kule til kjole og mer pyntede anledninger.

Høye boots

Knehøye boots er tilbake! I høst er dette en stor trend. Disse kommer i mange forskjellige varianter; tettsittende, vide, mer profilerte såler, høy hæl, lårhøye, knehøye og ikke minst ulike farger og finisher. Her er det bare å velge hva som passer deg best.


Kom innom Eurosko for en titt på lekre høst- og vinternyheter. Du finner garantert en støvlett som faller i smak.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo