Høstens trender – fargerik og komfortabel

Mann og dame i ullgenser

Kle deg for en nydelig høst med myk strikk, behagelige kjoler, røffe skjorter, stilige kåper og kule sneakers.

Nå finner du sesongens fineste nyheter på Romerikssenteret

Da er en ny sesong i gang og det er på tide å kle seg i varmere klær for å møte høsten med stil. Butikkene på Romerikssenteret får inn nyheter på løpende bånd og her er det noe for enhver smak. Det er mange flotte farger å velge mellom, så du kan definitivt gå for en fargerik høst. Rust, rød, grønt og blå er trendy farger du vil se mye av.

Kollasj av høstklær, sko og veske
Fleecejakke, Cubus, kr 499 // Strikkegenser, Match, kr 699 // Skjerf, Match // Cargobukse, Cubus, kr 399 // Sneakers Stockholm Design Group, Eurosko, kr 1299 // Skjortejakke, Match, kr 1599 // Hvit bluse, Match, kr 599 // Sneakers Okaki, Eurosko, kr 1199 // Flettet veske i skinn, Stockholm Design Group, Eurosko, kr 1999
Dame som sitter på en stol
Dame med blå bluse, jeans og boots
1. En rustrød cardigan setter farge på høsten. Antrekk fra Zavanna. // 2. Søte bluser passer fint til røffe jeans og chunky sko. Antrekk fra Cubus.

Komfortable antrekk

Strikk står sterkt denne sesongen og du finner både gensere, vester, jakker, skjørt og kjoler i ulike strikkede kvaliteter. Det er behagelig plagg og du kan style de til både fritid og fest. Cargobukser, fleecejakker og sneakers gir en sporty hverdagslook. Jeans er et favorittplagg for mange og denne sesongen kan de være litt baggy, style de med en fargerik cardigan eller en søt bluse og røffe sko. Skjortejakken ser vi denne høsten også, da gjerne med store ruter og litt tykkere kvalitet. Den er perfekt som en høstjakke og passer fint til både bukse, kjole eller skjørt. For kjølige dager kan du pakke deg inn i et stort skjerf, gjerne med fargerike detaljer. Hverdagsvesken skal romme alt du trenger og velger du en sort variant, passer den til alt.

Kollasj av høst klær, sko og veske
Strikkejakke, Cubus, kr 699 // Kjole, Match, kr 1299 // Dressjakke, Match, kr 1499 // Veske fra Sixth Sence, Eurosko, kr 599 // Kjole, Cubus, kr 399 // Bluse, Match, kr 1199 // Kåpe, Match, kr 2499 // Loafers, Stockholm Design Group, Eurosko, kr 1599
Dame i blå kjole og svarte boots
Dame i grønn blomsterkjole
1. Pynt deg i hverdagen med en behagelig og søt kjole. Antrekk fra Cubus. // Mønstret kjole i behagelig materiale gjør det enkelt å kombinere stil og komfort. Antrekk fra Zavanna.

Høst med stil

Kjolesesongen varer hele året og nå kan du kle deg i søte småblomstrete kjoler i ulike fasonger. Du finner lekre detaljer som rysjer, puff- eller ballongermer og kapper på skjørtet. A-line gir en vid og behagelig passform, men du finner også de med markert midje. Style den med en lekker strikkejakke for en myk og feminin stil. Ønsker du en litt røffere styling bruker du dressjakken over kjolen, det er veldig trendy. Dressjakken står sterkt denne høsten og den kan brukes til alt, kjole, skjørt, jeans, chinos eller dressbuksen. Er du glad i farger? Da kan du gå for en dressjakke i knallrosa eller grønn, det vil gi deg en leken og sprek stil. Søte bluser med mønster eller ensfarget, gjerne med detaljer som puff eller rysjer passer til både hverdag og fest. Style blusen med jeans for en røffere look eller bruk en dressbukse for en mer klassisk stil. Hold varmen utover høsten med en klassisk kåpe, du finner både varianter med belte i livet eller med et mer oversized og rett snitt. Høye støvletter og sko med kraftig såle er trendy denne sesongen og passer til alle høstens antrekk.

Kollasj av høst klær og sko
Mann med rutete jakke ute i naturen
1. Strikkegenser, Cubus, kr 499 // Rutete skjorte, Match, kr 799 // Dunjakke, Jean Paul, Match, kr 4599 // Vest, Cubus, kr 499 // Grønn cargobukse, Cubus, kr 499 // Grønn bukse, Dressmann, kr 299 // T-skjorte, Dressmann, kr 249 // Brun chinos, Match // Sneakers, Okaki, Eurosko, kr 1199 // 2. En skjorte kan også brukes som en jakke om høsten. Antrekk fra Match.

Behagelig fritid

Herremoten preges av komfortable hverdagsantrekk som består av chinos, strikkegensere, skjorter og dunjakker. Her er det rom for både bevegelse og avslapning. Chinos er en klassiker som går igjen hver sesong og nå kommer den i flere ulike farger, eller du vi gå for en grønn eller holde deg til en klassisk beige. Cargobukser og cordbukser er også vinnere denne høsten, i tillegg til den evigaktuelle jeansen. Buksene styler du med en rutete skjorte og gjerne en strikke- eller boblevest. For de kalde dagene er det stilig med høyhalset ullgenser og en lett dunjakke over. Titter solen frem er det fint med en klassisk t-skjorte og en tykkere skjortejakke over. Sneakers er både stilig og behagelig å gå med og passer utmerket til en avslappet hverdagsstil.

Kollasj av høst klær, sko og hansker
Mann med boblevest ute i naturen
1. Rød strikkegenser, Cubus, kr 499 // Frakk, Match // Rosa skjorte, Dressmann, kr 499 // Skinnhansker, Match // Beige chinos, Cubus, kr 399 // Rød bukse, Dressmann, kr 499 // Hvit høyhalset genser, Match // Brun chinos, Match, kr 899 // Sneakers, Stockholm Design Group, kr 1499 // 2. Bruk farger denne høsten, rødtoner er trendy denne sesongen. Antrekk fra Match.

Bruk farger

Det er lov å vise seg frem og bruke farger i antrekket. Denne høsten er rødtoner trendy og det gir antrekket en leken stil. Kombiner klassiske beige chinos med en rustrød strikkegenser eller skjorte. En rød cordbukse passer godt til en høyhalset hvit genser, da får du en kombinasjon av klassisk og leken stil. Hele antrekket trenger ikke være fargerikt, men det er flott å bruke ett plagg eller tilbehør med en knallfarge. Frakken hører med når gradestokken går mot minus og i år kan den gjerne være med litt markerte skuldre. Velg en klassisk variant i kamelfarge og du har den i mange år og fullfør antrekket med boots eller sneakers med litt kraftig såle.