Høstkos

interiørprodukter
Gjør deg klar for koselig kvelder inne denne høsten.
diverse interiørprodukter, teppe, puter, lyslykter, kronelys, speil, kubbelys
friske blomster i høy vase, lyslykter på bord
Med enkle grep kan gjøre hjemmet ditt høstkoselig. Tenn lys, pynt opp med nye puter, gjør det lunt med tepper og skap god stemning med en liten bordlampe. 1. Bordlamper fra Nille // 2. Peisbilde fra Kid Interiør // Alle produkter fra Nille // Grønne telysholdere fra Kitch’n.
blomster i høy vase, lampe, og diverse pynt på bord
Levende lys og vaser fylt med blomster gjør det hyggelig inne når høstmørket kommer. Alt fra Nille.

Kveldene blir mørkere, og det er koselig å trekke inn i en lun stue hjemme eller kose seg med god mat på hytta.

På Romerikssenteret har vi alt du trenger for å nyte en koselig høst.

Dette er sesongen for hyggelige kvelder inn, enten det er hjemme eller på hytte. Vi er klare for å bygge rede og tenner lys, lager god mat og koser oss i sofaen. Inviter familie til middag eller arranger en hyggelig brettspillkveld med venner.

Kanskje du vil gjøre noen små endringer i interiøret? Nye puter, saueskinn, telysholdere og friske blomster kan gi stuen nytt liv.

På Romerikssenteret har butikkene nå høstens nyheter i butikk, så ta turen innom for en trivelig handel.

Hjemmekoselig

Det er enkelt å gjøre små endringer i interiøret og allikevel skape noe som føles helt nytt.

Ta med høstfargene inn på stua og velg puter i bruntoner, sennepsgult, beige eller rustrødt. Tepper skaper en lun og god stemning og pynt opp med dekorative vaser og strå eller friske blomster.

Det blir mørkere ute og vi må sørge for god belysning inne, små bordlamper er både praktiske og stilige. Og ikke glem levende lys, nå finnes det flere varianter av dekorative stearinlys eller gå for klassikeren kubbelys i en farger som matcher interiøret.

På Romerikssenteret har Nille og Kid Interiør fått inn høstens nyheter og her møter du dyktige medarbeidere som gjerne hjelper deg å finne det som passer din stil.

mat pent anrettet på fat, grønnsaker
Høstens råvarer gir smakfulle middager som varmer. Bilder fra Rema 1000 og Meny.
mat antrettet på fat
Fårikål er en klassiker som det er lett å lage. 1. Kjele fra Kitch’n, fårikål fra Meny // 2. Sabor støpejernkjeler fra Kitch’n.
mat pent anrettet på fat, ulike grønnsaker, krydder og kjøtt
eplekake på fat, pyntet bord, kjøkkenprodukter
Til kaffen kan du servere hjemmebakt eplekake. 1. Treskåler fra Nille // 2. Lammeskank fra Meny // 3. Eplekakeoppskrift fra Meny // 4. Dekket bord fra Kid Interiør // 5. Fjøl, bolle og potte fra Nille.
mat anrettet på fat, diverse produkter til kjøkkenet
Oppbevaring av mat er smart, da holder den lenger og det er lett å finne det du skal ha på kjøkkenet. Trefjøler og oppbevaringsglass fra Kid Interiør // Stoffpose til lomper og tortillas fra Nille // Smart grønnsakspose som holder frukt og grønnsaker ferske lenger fra Kitch’n.

Smaken av høst

Dette er sesongen for blant annet lam, deilige rotgrønnsaker og epler, så her er det bare å ta frem grytene og lage god mat.

Fårikål er en klassiker som hører med til høsten og det er en perfekt rett å lage når du skal ha mange på besøk. Lag en stor gryte, så har du restemiddag også, den er tross alt nesten bedre dagen etter. Til kaffen serverer du eplekake, gjerne med vaniljeis eller saus.

Kjeler i alle størrelser, dekketøy og smart oppbevaring til matvarer får du hos Kitch’n. Vakre duker, servietter og dekketøy finner du hos både Nille og Kid Interiør. Meny og Rema 1000 sørger for ferske råvarer og gode oppskrifter, så da er det bare å invitere til en hyggelig middag.

lyslykter og saueskinn
Det blir ekstra koselig på hytta når du tenner duftlys, pynter med saueskinn, puter og vaser med høstens strå eller blomster. Duftlys og matter fra Nille.
interiørutvalg, puter i ulike farger og mønster, pledd, saueskinn, kubbelys, lyslykter
høy lyslykt, vase med blomster, små lyslykter på bord
1. Peisbilde fra Kid Interiør // Produktbilder fra Nille // Stol med pledd fra Nille. 2. Alt fra Nille.

Rekreasjon på hytta

En helg på hytta kan være et perfekt avbrekk fra en hektisk hverdag. Dagen nytes ute i frisk luft og kvelden inne foran peisen.

Saueskinn gir en lun stemning og puter i høstfarger sørger for en innbydende palett. Og når mørket faller på gir levende lys en magisk stemning. Nille har kubbelys i alle høstens farger, puter, pledd og saueskinn.

Hos Kid Interiør finner du nå sesongen vakre vaser, lysholdere og dekorativ pynt.

lyslykter i ulike former og farger, blomster i vaser
Friske blomster er en enkel måte å pynte opp hjemmet på. Fyll store og små vaser med høstens blomster, du kan gjerne dele opp buketten og ha enkle blomster i flere vaser. 1. Blomsterbukett fra Mester Grønn // 2. Vaser fra Nille.
blomster i ulike vaser i ulike former og farger
uteplanter i potter
Utendørs er det fint å pynte opp med lyng i ulike fargesjatteringer. 1. Vase og potter fra Mester Grønn // 2. Vase fra Kitch’n // 3. Kurv med blomster fra Nille // 3. Vase fra Mester Grønn // 3. Utepotter og planter fra Mester Grønn.

Pynt opp med blomster

Det er en ting som alltid sørger for å pynte opp ethvert rom umiddelbart; friske blomster. Fyll opp krukker og vaser med ulike blomster eller grønne grener. Del gjerne opp buketten, det er fint med bare et par enkle blomster eller grener i en vase.

Mester Grønn har et stort utvalg avskårne blomster og potteplanter og kan gi gode tips til hvordan du best skal behandle de. Ikke glem å pynte opp utendørs, Mester Grønn vet hvilke planter som tåler litt kulde.

De har også flotte potter og krukker som tåler frost og stilige innepotter. Vakre vaser finner du hos Nille og Kid Interiør.

Høsten er en flott tid for turer ute, god mat og koselig kvelder inne, så nyt den.