Høstens interiør hos Nille

Høstens interiør hos Nille
Stilen gir en følelse av hygge og varme.
Høstens interiør Nille
Lune farger og materialer går igjen i denne stilen.
Nille høst interiør
Materialvalg som metall, tre, marmor, glass og keramikk.
Nille høst interiør
Fargetonen holdes fra lyse toner til grå og brune nyanser.

Høstens stiler: The Nordic Bohemian og The Nordic Creator

The Nordic Bohemian

Dette er en av høstens to interiørtrender hos Nille. Dette er en stil som henter sitt uttrykk fra naturens materialer og strukturer, og gir en følelse av ro og harmoni i hjemmet.

Stilen tar utgangspunkt i kos, hygge og varme, og kan enkelt lages personlig ved å kombinere nye skatter med gamle favoritter. Hjemmet er hjertet i hverdagen, hvor en kan trekke seg tilbake i en atmosfære som gir ro i sjelen.

Inspirasjon fra naturen

Den nordiske bohemen ønsker å leve tettere på naturen. Fargeskalaen er inspirert av naturens høstfarger som rust, brunt og grønntoner. Grunnleggende materialer i denne trenden er treverk, leire, glass, ull, filt og bomull. Denne stilen passer like godt på hytta som hjemme.

The Nordic Creator

Dette er den andre interiørtrenden hos Nille. Stilen preges av myke kurver, naturlige materialer og spennende kontraster. Dette er stilen for deg som liker en minimalistisk stil med delikate detaljer. Rene linjer kombinert med skulpturelle former og spennende materialkombinasjoner skaper en enkel, men likevel spennende stil.

Stilen tar utgangspunkt i nordiske og naturlige farger. Formene går i rene linjer og myke kurver. I denne stilen skal ting holdes enkelt, less is more, men gjerne med kontraster som skaper en interessant effekt.

Funksjonelt, men dekorativt

Produktene skal være både dekorative og funksjonelle. Skulpturelle former og kombinasjoner av forskjellige materialer gir liv til interiøret. Fargeskalaen går fra lyse toner til grå og brune nyanser. Materialvalg er metall, tre, marmor, glass og keramikk. Tekstiler i forskjellige naturmaterialer som bomull, ull, lin med forskjellige strukturer og mønster setter denne stilen.

Velkommen innom Nille; la deg inspirere av disse flotte høstnyhetene!


Se gjerne www.nille.no for produkter, utvalg og priser.


Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 20:00