Lag en fargerik sommerfest

Fargerik sommerfest
Lekre farger som gjør én glad
Fargerik sommerfest
Masse fint engangs, praktisk til fest og piknikken
Fargerik sommerfest
Skap hawaiistemning med fargerik pynt

Har du planer om å invitere til en sommerfest i år? Sommeren er til for å nytes og feires, og hos Nille finner du masse fine og morsomme ting til sommerfesten.

DEN GODE SOMMERSTEMNINGEN

Hvem trekker vel ikke på smilebåndet av morobriller, hawaiikranser og sugerør med tropisk frukt ? Vi drømmer oss i alle fall bort til eksotiske steder, med palmesus og latinske rytmer. Få gjestene i den rette sommerstemningen med glade farger, sommerlige mønstre og gøyal dekor. Lyslenker og fine solcellelamper setter stemningen når festen drar ut i de sene nattetimer. For ikke å snakke om våre hawaiikranser med ledelys - vi kan garantere at de lyser opp festen etter at solen har gått ned.

DEKK ET FARGERIKT BORD

Skal du invitere venner til en hyggelig middag på balkongen, dekke opp langbordet i hagen eller kanskje samle gjengen i bakgården? Dekk et bord som roper sommer og god stemning! Her er det bare gå all in og dekke opp med kopper og fat i friske farger, fruktformede citronellalys, hawaiikranser, kule sugerør og festlig stæsj. Og noen badedyr selvfølgelig! Hva er vel en sommerfest uten badedyr? Etter et godt måltid kan det jo være deilig å sette seg i en oppblåsbar loungestol med noe forfriskende i drikkebegeret.


Nille har et stort utvalg av fargerike produkter, les mer her.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo