Kle deg for sommeren

dame i rød og hvit mønstret kjole, dame i hvit kjole

Kjole er det perfekte plagg til både hverdag og fest. Velg stilig tilbehør til anledningen og så er du klar for alt sesongen har å by på.

Det skjer noe med oss når solen titter frem og årets sommerferie nærmer seg. Nå er det på tide å gjøre seg klar for sommerfester, strandliv og hyggelige kvelder i hagen hjemme. Kjoler hører med til denne sesongen og nå er det mange varianter å velge mellom. Hos Match har de kjoler til både hverdag og fest, enten du liker en med mønster, ensfarget, lang eller kort.

Tilbehør er det lille ekstra som sørger for at antrekket blir komplett, og her har du mange valgmuligheter. Sommerens trendy espadriller er både stilig og behagelige å gå med og gir en herlig sommerlig look. Loafers gjør antrekket mer klassisk og stilig og til hverdags er sneakers et godt valg.

dame i svart og hvit mønstret kjole
svart og hvit mønstret kjole, grå sko, grå veske, oransje og hvit kjole
1. Elegant kort kjole fra Match // 2. Kjolen finnes i flere farger, Match. Style med et par espadriller og en lekker skulderveske, Eurosko.
dame i hvit kjole
Hvit kjole hører med til sommer og solbrun hud, Match.
dame i hvit kjole
Vakre hullbroderier og belte i livet, denne kjolen vil bli en favoritt i sommer, Match.
dame i rød og hvit mønstret kjole, rød kjole med mønster, beige sko, beige veske
dame med hvit og blå kjole, beige sandaler, blå og hvit rutete kjole
1. Blomstrete mønster i rosatoner er sommerlig og vakkert, Match. // 2. Omslagskjole er trendy i år og har en passform som kler mange, Match.
denim skjortekjole, svart veske, svarte flate sko
oransje skjortekjole, svarte og beige sko
1. Style skjortekjolen med loafers og en skulderveske, en klassisk look som passer til både hverdag og fest. Kjole fra Match, sko og veske fra Eurosko. // 2. Belte eller ikke belte? Skjortekjolen er stilig både med og uten belte. Style den med et par behagelige espadriller. Kjole fra Match, sko fra Eurosko.

Kort og godt

Er du klar for å vise frem bena? Da er valget lett, det må bli en kort kjole. Og her er det mange å velge mellom! Den klassiske med skjortekrage, smalt belte i livet, puffermer og et lekent mønster er et godt valg for sommeren, like fin på jobb som på fest. Hvit er definitivt sommerens farge og den søte off-shoulder varianten med hullbroderier er perfekt for solrike strandager.

Glad i farger? Prøv en med blomstermønster i rosatoner. Lett og ledig med dusker og rysjer eller en med ballongermer og belte i livet, begge er elegante og sommerlige. Til fest passer det godt med sandaler med hæl eller espadriller, til hverdags er det kult med sneakers.

Omslagskjole er trendy i år og den har en fin passform som kler mange. Den småblomstrete med rysjer på skjørtet er romantisk og søt, mens den rutete med sløyfe i siden er klassisk og kul. Skjortekjole har seilet opp som en storfavoritt for mange og den kan brukes året rundt. Bruk den over jeans eller tights på kjølige hverdager, med strømpebukse til fest eller med bare ben på varme sommerdager. Du kan bruke den både med og uten belte, og her er det bare å velge og vrake i hvilke sko du vil bruke til. Loafer, sneakers, sandaler eller espadriller, alt passer til en skjortekjole.

Tips!

Varier med ulike belter, det er stilig med både brede og smale belter til en skjortekjole.

blomstrete kjoler, rosa, blå og hvit
Lange mønstrete kjoler i sommerens farger, rosa og lyseblå, Match.
beige veske, beige sko, hvit kjole, rød og hvit mønstret kjole
blå og hvit mønstret kjole, dame har på seg kjolen, sorte flate sko
1. Sneakers er kult tilbehør til en kjole, Eurosko. Velg en kjole du kan bruke til flere anledninger, enten det er på stranden, sommerfesten eller jobb, kjoler fra Match. // 2. En lyseblå drøm av en kjole, style den med loafers eller et par sandaler, kjole fra Match, loafers fra Eurosko.

Lang eleganse

En lang blomstrete kjole i glade farger oser av sommer og sol. Lette stoffer, volanger, markert midje og puffermer, det er lett å kle seg for enhver anledning i år. Stoffene er gjerne av tynnere kvalitet, så de er svale og behagelige å ha på og midjen markeres med strikk eller et belte. Lang kjole er elegant og egner seg godt på sommeren fester, da styler du den med et par lekre sandaler eller espadriller.

Hvite kjoler med lengde og litt vid passform er lekkert til solbrun hud. Legg merke til hullbroderiene som er en lekker detalj. Fargerikt og småmønstret eller duse lyseblå blomster, det finnes en kjole til både stranden, jobben og festen. Style med tilbehør som passer til anledningen og kjolen kan brukes gjennom hele sommeren.

produkter til skoene
Ta vare på skoene dine med gode produkter fra Eurosko, så holder de seg fine lenger.

Ta vare på skoene dine

Det skal ikke så mye til, men behandler du skoene dine pent, holder de lenger og kan brukes igjen og igjen. Eurosko har gode råd for skopleie og flere produkter det er smart å investere i.

Start med å impregnere skoene før de brukes, og gjør det igjen med jevne mellomrom. Bruk Bama Magic Protector og spray på ca. 30 cm avstand. Deretter venter du i 30 minutter, så er de klare til bruk.

Noen ganger trenger skoene en liten vask og da kan du bruke Bama Magic Upper Cleaner og Bama Magic Midsole Cleaner. Den siste er perfekt for hvite sneakers som har blitt skitne. Spray på og la det virke i 60 sekunder, tørk av med en klut eller svamp og vipps så har du nesten nye hvite sneakers.

Da er alt klart for en lang og solrik sommer!