Har du blitt solbrent?

Hjelp til solbrent hud Boots Apotek
Glemmer man å smøre seg, eller ikke smører ofte nok, blir man fort solbrent
Hjelp mot solbrent hud Boots Apotek
Aloe Vera; fås som gele eller gele i sprayform

Når huden får for mye sol og ikke er tilstrekkelig beskyttet, kan den bli solbrent. Det kan være svært smertefullt og kan også gjøre at man føler seg uvel.

Boots Apotek hjelper deg med førstehjelp ved solbrenthet.

Førstehjelp ved akutt solbrenthet:

  • Kom deg bort fra solen og inn i skygge eller et kjølig rom
  • Kjøl ned huden med et bad eller en kald dusj
  • Smør de solbrente hudområdene med kjølende after sun eller aloe vera. Smøringen bør gjentas flere ganger daglig
  • Har du fått blemmer, bør du ikke stikke hull på dem. Åpne sår blir lettere infiserte. Går det hull på blemmene bør du bruke sårsalve og dekke dem med steril kompress for å unngå infeksjon

Tiden etter solbrenthet

Når du har vært solbrent er det viktig å unngå solen noen uker. Rødheten i huden vil vanligvis gå over i løpet av noen dager. Fortsett å smøre deg med kjølende, fuktighetsbevarende krem også etter at rødheten i huden er borte. Bruk høy solfaktor og klær som beskyttelse.

Aloe Vera

En ren og effektiv aloe vera gel som kan påføres direkte på hudens irriterte områder. Med sitt høye innhold av økologisk Aloe Vera bidrar AVIVIR Aloe Vera Gel til å berolige huden, virker kjølende og gjenoppbyggende på solbrent hud, rifter, insektstikk og andre hudirritasjoner. Uten parfyme. Kan brukes av både barn og voksne. Vegansk. Svanemerket. Eco-certifisert. Dette produktet kommer i gele og spray.

Kom innom Boots Apotek; de hjelper deg med å finne produkter hvis du har vært så uheldig å ha blitt solbrent. Det være seg aloe vera produkter og/eller after sun produkter. De kan også hjelpe deg med å finne rett solkrem til din hud.

Du kan lese mer om soltips fra Boots Apotek her.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 09:00 - 20:00