Ha det ekstra gøy på stranda

Strandleker Nille
Stilige badeleker
Strandleker Nille
Fint telt som gir litt skygge for de minste barna
Strandleker Nille
Artige strandleker for store og små

Strandliv, sol og bading = en deilig sommerdag! En dag på stranda er herlig og morsomt, og hos Nille har de et stort utvalg av morsomme badeleker.

Du kjenner deg sikkert igjen i hverdagsstresset med alt som skal gjøres for å få familien ut av huset, og sommeren er ikke et unntak. Når det kommer en varm og solrik dag er vi kjappe med å komme oss på stranden og nyte dagen der. For mange kan det være krevende logistikk å passe på at alle har det de trenger for en fin dag sammen utendørs. Her har vi derfor samlet våre tips for vellykket dag på stranda for hele familien!


Her kommer noen gode tips til å gjøre strandturen ekstra vellykket:

  1. Ta med mat og forfriskende drikke. Husk også å oppbevare dette i en kjølebag så mat og drikke holder seg bedre.
  2. Ta på solkrem før dere drar hjemmefra. Da får solkremen tørke godt inn, og man kan sette i gang med lek og bading med en gang man kommer til stranda.
  3. Ta med noe godt å sitte/ligge på. Vi anbefaler en strandmadrass, pikinikk teppe eller håndkle. Man kan også legge litt ekstra i det og ta med en benkpute eller en god solstol.
  4. Ta med leker til store og små. Hvis barna har noe å holde på med kan jo de voksne kanskje slappe av litt mens barna leker alene. Men ta gjerne med leker som hele familien kan gjøre sammen; alltid stas for barna når de voksne blir med og leker.
  5. Skygge: spesielt for de minste er det viktig med skygge på en varm sommerdag. Nille har fine pop-up strandtelt som tar lite plass å frakte med seg.

Flere tips? Les mer gjerne mer her; fine produkttips fra Nille.

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 20:00