Glamping med Nille

Clamping Nille
Koselig stemning!
Clamping Nille
Clamping Nille
Ta med hele familien ut på tur.

Glamping er et konsept som flere får øynene opp for. Har du prøvd det enda? Hvis ikke er dette den perfekte planen for sommerferien din. Her får du vår tips!

Sett sammen ordene glamorøs og camping, og du får glamping! Her kombineres campinglivets frihet med hotellferiens luksus. Et perfekt opplegg for deg som vil nyte naturen uten at det går på bekostning av komforten.

DETTE TRENGER DU

På glamping byttes soveposen ut med dyne og pute, gulvet teppelegges, og lysslynger og lykter setter den rette stemningen når mørket faller på. , og gjør det både lunt og koselig, og et fint setter prikken over i’en. God mat og drikke er et must, og gjerne noen morsomme aktiviteter eller dere kan underholde dere med. Eller hva med et lite naturspa, med en deilig ? Det beste tipset for vellykket glamping er å ta med det som gir deg følelsen av luksus!

LAG EN LUKSUSFERIE I HAGEN

Du trenger ikke reise langt for å nyte glampingens magi. Rigg opp i hagen og skap uforglemmelige minner med barna, kjæresten eller en god venn. Her er kanskje ikke utsikten eller naturopplevelsen den aller mest spektakulære, men til gjengjeld kan du kjøre på med det lille ekstra av luksus. Og vi kan garantere god stemning når kvelden kommer og lyktene lyser opp. God glamping!

Du finner masse fine produkter til clampingen hos Nille; les mer her.

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 20:00