Trygg handel

Romerikssenteret har innført en rekke tiltak for å skape en trygg handleopplevelse for alle våre kunder.

På Romerikssenteret har vi iverksatt flere hygieneregler og smitteforebyggende tiltak på senteret. Blant annet har vi økt renholdet og vaskerutiner i fellesområder og kontaktflater (heisknapper, minibank, benker, rekkverk m.m).

Våre kunder har god plass på senteret og vi oppfordrer alle besøkende om å holde seg til helsemyndighetens anbefalinger om avstand og størrelser på grupper. Dette informeres om på senteret. Dette innebærer bl.a. at vi alle, både kunder og ansatte, må bruke munnbind når vi er i senteret og i alle butikker. Unntak er de som av medisinske grunner ikke kan bruke munnbind, eller ansatte som bruker visir eller står bak plexiglass når de jobber.

Vi ønsker også at dere sprer handelen utover hele vår åpningstid (ukedager 10-20 og lørdag 10-18) slik at vi alle enklere kan holde 1 meters avstand. Våre matbutikker har lenger åpningstid enn senteret; REMA1000 07-23 (09-20) og MENY 08-21 (09-20).

Vi oppfordrer alle besøkende til god håndhygiene når de handler på senteret. Ved verdt inngangsparti har vi plasser ut håndsprit - bruk dette både på vei inn og ut av senteret.

Sammen skaper vi trygg handel

Thon Eiendom er opptatt av sikkerheten til våre kunder og ansatte på våre kjøpesentre. Les mer om hvordan vi skaper trygg handel.