Bli klar til skolestart på Romerikssenteret

teksten skolestart foran stor rosa sekk med diverse utstyr, jente står på skateboard

Et sikkert høsttegn er når butikkene fylles av skolesekker, årets pennaler og blinkesko; det skal gjøres klart til skolestart!

Skolesaker og sekker

ARK på Romerikssenteret har mange års erfaring med å gjøre barna klare for skolen og har et godt øye for høstens trender i pennal og sekker.

Butikken har et bredt utvalg av sekker, pennal, lunsjbokser og flasker fra Beckmann, som har vunnet flere tester i Dagbladet denne sommeren.

ansatt viser frem skolestart-tilbehør i butikk
Klar for superduper skolestart!

Som artikkelen nevner i tipsboksen over, kan mange relatere seg til barndomsminnet om sin første sekk og pennal. Velg en sekk som sitter godt på kroppen til barnet og la han/hun velge seg ut en nøkkelring eller charms til å feste i glidelåsen.

Slik kan det også være lettere å kjenne igjen sekken sin blant alle de andre skolestartene som kanskje (mest sannsynlig) har samme sekken.

ansatt viser frem skolestart-tilbehør i butikk
Finn din nye favorittsekk!

Matpakken

For en aktiv skoledag der både hodet og kroppen må være «på», er dagens nest viktigste måltid noe å glede seg til.

Barn er forskjellige og liker forskjellige ting, og kanskje må matboksen tilpasset maten som barnet får med seg på skolen. Heldigvis finnes det mange gode varianter som både holder på varmen, som er tett og som holder maten fersk gjennom formiddagen.

MATPAKKETIPS!

For aktive skolebarn er det viktig å spise en god lunsj slik at de holder ut hele skoledagen. Her finner du tre gode oppskrifter.

For barn som synes det er litt kjedelig eller kanskje lett å glemme å spise, kan en matboks de har vært med å kjøpe selv eller pyntet med klistremerker være med på å gjøre lunsjen litt ekstra stas.

kollasj med matbokser og drikkeflasker
Kitch'n: Bukkene Bruse drikkeflaske og matboks // ARK: Blafre matboks, vannflaske Lille My

Klær og sko til skolestart

Med dager det er knyttet stor spenning til er det viktig med klær og sko som passer til barnets aktivitetsnivå. Noen barn elsker å klatre, andre vil helst være i sandkassa hele dagen. Dette krever gjerne litt forskjellige type klær og sko, men felles for alle barn er at de skal leke, også de timene de er på skolen.

TIPS!

Velg tidløst fremfor trend, så har du klær og sko som barna ikke blir lei av med en gang. Bli inspirert her.

gutt klatrer på stein med overgangssko og uteklær
Eurosko: Overgangssko til skolestart

Cubus på Romerikssenteret har det perfekte utvalget av baseklær som du lett kan mixe og matche sammen. Slik får du enkelt kledd barnet ditt etter hvordan været er, i behagelige materiell som puster i farger som barna liker.

Og du? Cubus har ofte supre kampanjer på barnetøy, så her kan du gjøre et skikkelig kupp!

Sko er viktig for aktive barn som vokser. Heldigvis har Eurosko lang erfaring med å sko barna fra de er gamle nok til å gå og og de tar ekstra godt hånd om de aller minste.

Som med klær er det viktig at barna har sko som passer til det de liker å leke med. Og et stort pluss er at skoene er enkle nok å få på slik at barnet opplever mestring med å ha på skoene selv.

Førstemann ut!