Gjør det koselig til påske

Dekorert bord med service
Vi på Romerikssenteret har alt du trenger for å lage god stemning
Kaffepresse og dekorert bord
Ferien er tiden for å nyte en lang og god frokost!
Dekorert bord, lys, påskeliljer, sjokolade og kaffe
Noe godt til kaffen rundt matbordet må være lov, Twistposen er en favoritt til mange!

Aktiviteter ute, god mat og tid med familie og venner hører med til påsken. Romerikssenteret har alt du trenger for å lage god stemning i ferien.

Planlegger du å gjøre klar hagen eller skal du til fjells og stå på ski? Ferie betyr bedre tid til å kose seg og være sammen med de du er glad i, og da er det hyggelig å gjøre det fint rundt seg, lage god mat og finne på aktiviteter sammen. Vi har samlet inspirasjon, så du kan skape den gode påskestemningen for deg og dine.

God start på dagen

Det er ferie og tid til å nyte en lang og god frokost. Dekk et pent bord med påskepynt og gule detaljer. Tenn lys og server fersk juice, kokt egg, varme rundstykker og rykende fersk kaffe.

Skåler, krus og tallerkener i keramikk er trendy denne våren og det blir ekstra fint med linservietter til. Du finner alt du trenger til borddekking hos Nille og Kid Interiør. De har også vakker påskepynt, stearinlys, spisebrikker og duker.

Mester Grønn har dekorative påskeblomster, enten du foretrekker en bukett, potteplante eller en påskegruppe. Liker du noe søtt til kaffen? Twistposen har en favoritt til alle og er perfekt å dele med alle rundt bordet.

Bord dekorert med service, mat og blomster
Ved å pynte frokostbordet til påske gjør det ekstra koselig på morgenkvisten.
Dame som holder en kopp kakao, kollasj med marsipan, kvikklunsj og appelsin med saueskinn i bakgrunn
Påskeegg med godteri
Kakao med marshallows og påskeegg er et "must" i påsken.
Påskeliljer og fioler i potter
Mester Grønn har tipsene for hvilke blomster å dekorere påsken med.

Aktiv påske

Det er mange som forbinder påsken med lange skiturer, sol, Kvikk Lunsj og appelsiner. I år er påsken sen og det kan være fjellet byttes ut med en mer vårlig ferie hjemme, ved sjøen eller i utlandet. Skal du være hjemme er det en perfekt tid å begynne å gjøre klar hagen eller balkongen for en ny sesong. Det er noen blomster som tåler kaldere temperaturer, så det er trygt å la de stå ute om natten. Mester Grønn har kunnskap om hvilke blomster du kan plante ute allerede nå og hjelper deg med å velge noen vårlige favoritter.

Påskeferien inviterer til turer ute for å nyte sol og frisk luft. Pakk sekken med deilig niste, termos med varm drikke, appelsiner og Kvikk Lunsj. Ønsker du litt ekstra komfort, tar du med saueskinn å sitte på, det varmer godt.

Ingen påske uten et velfylt påskeegg. Inviter til påskeeggjakt i hagen eller nærmiljøet, så må alle jobbe litt for godteriet. Påskeegg i alle størrelser får du hos Nille, fyll det med påskegodt fra Nille, Rema 1000 og Meny.

Tips!

Ha med marshmellows du kan ha i kakaoen.

Brettspill, maling av figurer og påskeegg
Spillkveld og aktiviteter i påsken skaper ekstra hygge rundt bordet.
Kollasj av interiør
Om man foretrekker å lese bok i påsken, så er godstolen god å ha.

Spillekveld eller en rolig stund i godstolen? Ja, takk, begge deler. Aktiviteter som samler flere rundt et bord er hyggelig, da går praten lett og tiden fort. Godstolen er fin å ha når det blir tid til en liten pause, tenn duftlys, ta en kopp kakao og les en god krimbok. Nille og Kid Interiør har alt du trenger for å oppgradere din kosekrok, enten du vil ha saueskinn, duftlys, putetrekk eller pledd.

Lammelår
Ute etter en god middag i påsken, så er lam en klar påskefavoritt.
Dekorert bord med service og påskeliljer i en vase
Gjerne dekk bordet litt ekstra i påsken for å gjøre det ekstra koselig.

Sammen rundt bordet

I ferien kan du bruke god tid på å lage deilig mat, pynte bord og invitere hele familien på middag. Lam er en klar påskefavoritt og på Meny får du tips og oppskrifter på deilige retter med lam. Liker du viltkjøtt? Da bør du prøve viltgryte med reinskav, epler og selleri, oppskrift finner du på Rema 1000. De har også flere oppskrifter med hel Stangekylling, en spesielt saftig og god kylling hele familien vil like.

Dekk bordet med duk, service, linservietter, påskepynt, blomster og lys og det er duket for en hyggelig stund rundt bordet.

God påske.