Gavetips til konfirmasjon fra fadder

Stablet boks med rosa sløyfe på blå bakgrunn med sølvglitter
Damehender holder på et rosa garnnøste

Er du fadder til en konfirmant, men usikker på hva du skal kjøpe i konfirmasjonsgave? Vi har gavetipsene som skiller seg ut.

Bøker

En fadder har ofte en veiledende rolle overfor fadderbarnet sitt – et fint gavetips kan derfor være noe som kan gjøre konfirmanten bedre rustet for voksenlivet. Hva med en bok om personlig økonomi, eller en bok som inspirerer og motiverer til å være den beste utgaven av seg selv?

Til konfirmanten flytter hjemmefra

Selv om det er rart å tenke på, er det ikke mange år til konfirmanten skal flytte for seg selv. Et fint gavetips er å gi noe som kan hjelpe han/hun når den tid kommer. Hva med å kjøpe et fint, men klassisk servise? Start med å kjøpe det du selv trengte mest da du flyttet for deg selv, så kan konfirmanten kjøpe eller ønske seg flere deler i årene som kommer.

Gavekort

Gavekort er et fint alternativ hvis du ønsker å bidra til noe konfirmanten ønsker seg. På dittgavekort.no kan du lage eget gavekort. Her kan du laste opp et bilde av det konfirmanten ønsker seg og bestemme hvilken sum du ønsker å bidra med. Du kan også kjøpe gavekortet på vårt senter dersom du heller vil det. For å gjøre gaven litt mer spennende å gi bort, kan du pakke inn gavekortet i en fin gaveeske.

Trådløs høyttaler

Du vil kanskje ikke bli like populær hos mor og far, men vi kan love at du blir ny favoritt hos fadderbarnet ditt dersom du gir en høyttaler i konfirmasjonsgave. Gå for den trådløse varianten, og ha i bakhodet at ungdommen er opptatt av kvalitet og design. Ønsker du å gjøre gaven mer personlig kan du skrive ned en spilleliste med sanger som kan hjelpe konfirmanten i for eksempel tunge stunder.

Hjemmestrikket ullgenser

Kan du tenke deg noe mer koselig enn å få en hjemmestrikket genser? Ikke bare er det noe konfirmanten kan ha i mange, mange år fremover – det er også et fint minne å se tilbake på. Og hvem vet, kanskje kan genseren gå i arv en gang i fremtiden?

Kan du ikke strikke selv finner du garantert noen som har lyst til å hjelpe deg. Ta utgangspunkt i farger du vet konfirmanten liker, og gjerne en modell som er populær akkurat nå. På den måten kan konfirmanten bruke den både i hverdagen og på fjelltur. Vil du gjøre den ekstra personlig kan du sy på en lapp hvor det står «made by + navnet ditt».

Blå genser ligger rundt rosa garnnøste