Ta med gjengen og spis på Romerikssenteret

miljøbilde av restaurant
bakevarer, kanelboller, vafler, skoleboller
påsmurte baguetter og brød

Lunsj, middag eller en koselig kopp kaffe med en god venn?

Nå serverer vi mat til enhver smak på Romerikssenteret!

Hva passer vel bedre til handleturen enn en pause med god mat og drikke? For oss er det viktig at du finner alt det du trenger når du besøker senteret vårt, og nå har vi to spisesteder; Kompis og Lille Cafe.

Lille Café

Lille Café er en koselig plass med god atmosfære, og lar deg slappe av med deilig mat og drikke.

Kan en cappuccino med hjembakte kaker eller gode vafler friste? Eller hva med et deilig smørbrød eller en frisk salat? Hos oss kan du også få tradisjonell husmannskost.

Vi har godt med sitteplasser midt i hjertet av senteret, og følger senterets åpningstider mandag-fredag 10-20 og lørdag 10-18. Kom innom oss og nyt et deilig måltid!

Visste du at?

Lille Café har gledet sine gjester på Romerikssenteret siden starten i 1987?

Hos Lille Café kan du ta maten vår som take-away, samt bestille påsmurt mat til møter, lag, selskap og alle tilstelninger!

et utvalgt av pizza med ulik topping
grillede burgere med fries

Hei, Kompis!

Nytt i år er Kompis. Her kan du ta med gjengen til en kul og avslappet atmosfære med mulighet for å spise både inne og ute, i tøffe, nye lokaler. Kompis er blitt godt kjent for sine grillede hamburgere og fries, men de har også deilig pizza og tilbehør. Og har du ikke prøvd milkshaken enda, er det bare å glede seg!

Du kan også bestille maten online, og hente selv i restauranten. Vi har også skjenkebevilling, så man får kjøpt både øl og vin hos oss hvis man ønsker det til maten.

Kompis holder åpent mandag-lørdag 10-22 og søndag 14-22.

Visste du at?

Mye av interiøret hos Kompis er gjenbruk. Eksempelvis er flere av møblene våre funnet på gjenbruk, og bølgeblikket du ser på veggene er gamle bølgeblikktak fra gamle fjøs. Skikkelig stilig!

Så om du vil ha med deg noe kjapt å spise på vei ut, ta med din kjære på en romantisk date eller spise ute med familie og gode venner, ta med gjengen og spis på Romerikssenteret!

Velkommen skal dere være og håper maten smaker!