Glade maidager

gutt i bunad, dame i festkjole, mann i dress og koselig uteplass
17. mai-leker til barna, svarte barnesko, jente smiler med festdrakt på
Cubus: Festdrakt fra kr 399,- // Bunadsko til de minste med praktisk borrelås str. 20-25, kr 299,- // Nille: Stort utvalg 17. mai-varer
barn med bunad og dress
Eurosko: Behagelig og klassisk pensko til barn str. 25-39, kr 399,- // Cubus: Festdrakt fra kr 399,- / Stort utvalg dresser
barn med bunad

Mai er måneden vi tar ut grillen og inviterer til koselige hagefester, roper hurra i finstasen på 17. mai eller blir rørt i en konfirmasjon.

Romerikssenteret har alt du trenger til det mai har å by på!

Sol og vår gjøre noe med humøret, smilet sitter lettere og vi gleder oss over lysere kvelder. Mai er fylt med flere helligdager og det er måneden for både konfirmasjoner, hagefester og ikke minst, nasjonaldagen. Vi drømmer om solrike dager og sene kvelder ute i hagen eller på balkongen.

Butikkene på Romerikssenteret er klare for en herlig tid og har alt du trenger til denne festlige måneden, enten det er antrekk, flagg eller pynt du trenger.

Barnas dag

I år blir det barnetog, flagg og så mange is de minste kan spise. Det finnes flere festdrakter til de minste og praktiske bunadsko som passer til. Sommerlige kjoler passer også godt til nasjonaldagen og for guttene er det kult med en stilig dress eller chinos og dressjakke.

Cubus har et stort utvalg av kjoler, dresser og festdrakter til baby og barn, så kan de velge selv hva de vil ha på seg. Gode og stilige sko, som sitter godt på foten og er gode å gå med, finner du hos Eurosko.

PS! Ikke glem flagg, fløyter eller andre effekter til barna. Hos Nille har de nå 3 for 2 på alt av 17. mai-varer (gjelder ikke godteri, flagg 15,-, kubbelys 15,- og allerede nedsatte varer).

mann i mørkeblå dress
Både unge og eldre herrer ser stilig ut i en klassisk dress!
menn i dress, finskjorter og pensko
Dressmann: Dresser fra kun kr 1799,- // Match: Skjorte fra merket Alvo, -200 kr av ordinærpris 699,- / Dress fra Mario Conti -1000 kr av ordinær pris, medlemstilbud / Blazer fra Mario Conti, -500 kr av ordinære varer // Eurosko: Klassisk dressko til herre fra Softwalk med topp komfort, pris 999,-
utvalg av skjorter og dresser i ulike farger
Eurosko: Sneaker fra Roots til herre i skinn, pris 1499,- / Komfortabel slip-on sko i skinn til herre fra Softwalk. pris 999,- // Match: Skjorter (Mario Conti, Alvo og Redford) -200 kr av ordinærpris fra kr 699,- / Blazer fra Mario Conti, -500 kr av ordinære varer

Dress deg opp

Det er definitivt sesong for å kle seg opp i den flotteste dressen. Både unge og eldre herrer ser stilig ut i en klassisk dress, eller de kan gå for en dressjakke og penbukse. Dressmann har et stort utvalg dresser i ulike kvaliteter, snitt og passformer, så du garantert finner en som sitter som et skudd.

Match fører kvalitetsmerkene Mario Conto, Alvo og Redford og nå har de rabatter på både skjorter og blazere. Du finner et stort utvalg av sesongens pentøy, som chinos i klassiske farger og i vårens trendfarger. Stilige og klassiske pensko finner du hos Eurosko!

Våren og sommeren kan også by på både hagefester og hyggelige familiemiddager. Da er det lov å la dressen henge og heller ta på seg en kul skjorte, shorts og sneakers. Dressmann og Match har et godt utvalg av litt mer avslappet pentøy som passer til mange anledninger. Sneakers, loafers og sandaler, både klassiske og trendy, finner du hos Eurosko.

dame i rosa kjole
Denne våren er det kjoler for enhver smak og anledning!
utvalg av fargerike kjoler og svarte sko
Match: -200 kr (på ordinære varer fra 799,-) på kjoler fra Va Vite, Marie Philippe og Donna // Eurosko: Klassisk bunadsko til dame, myk og komfortabel. Pris 599,- / Bunadsko i mykt skinn til dame, pris 999,-
utvalg av festkjoler i ulike farger
Match: -200 kr (på ordinære varer fra 799,-) på kjoler fra Va Vite, Marie Philippe og Donna // Eurosko: Feminin og lett skinnsko til dame fra Stockholm Design Group, som passer til alt. Pris 1699,- / Feminin og lett skinnsko til dame fra Stockholm Design Group, som passer til alt. Pris kr 1699,-

Pyntet til enhver anledning

Lange, vide, korte, a-line eller omslagskjole, hva er din favoritt? Denne våren finner du fargerike, mønstrede, klassiske og romantiske kjoler, så det er noe for enhver smak og anledning.

Match har et stort utvalg kjoler fra Va Vite, Marie Philippe og Donna, som passer perfekt til både 17. mai og konfirmasjon. De har nå 200 kroner i rabatt på kjoler fra disse merkene, så du kan gjøre et godt kjøp i mai.

Zavanna har kvalitetsklær med god passform, som passer alle kroppsfasonger. Kjoler i en knallfarge eller en lang småblomstret variant passer godt til festligheter i mai. Fullfør antrekket med et par lekre sandaler eller pumps, du finner mange stilige modeller hos Eurosko. De har også flere gode bunadsko, om du skal bruke nasjonaldrakten din denne våren.

Vi håper på en solrik vår og flere anledninger hvor det passer å ta på en sommerlig kjole. Både Match og Zavanna har nå fått inn sesongens nyheter, enten du trenger et antrekk til stranden, hagefesten eller en koselig bytur.

pyntet grønn sykkel, fargerike blomster, uteområde pyntet med norgesflagg
Nille: 3 for 2 på alle 17. mai-varer. Vi spanderer den billigste. *Gjelder ikke godteri, flagg 15,-, kubbelys 15,- og allerede nedsatte varer. / -30% Alle vaser og stilkblomster *Gjelder ikke allerede nedsatte varer.
kakefat, dessertskåler, serveringsfat og bakeform
Kitch’n: Iittala, Kastehelmi kakefat på stett, 31,5 cm, kr 759,- / Le Creuset, lavt kakefat, 30 cm, cerise, kr 579,- / Aida RAW serviett, 4 stk., lysegrå kr 349,- / Aida, Harvey is/dessertskål, 4 stk. i eske, kr 129,- / Cacas, kakering justerbar 15-35 cm H7,5 cm, kr 269,- // Nille: -50% på alt til baking. *Gjelder ikke Eira langpanne, Gastromax, Smartstore og allerede nedsatte varer.
lyslykter i ulike farger, bålpanne, glass, kopper, uteplass pyntet med blomster og flagg
Kitch'n: Rig-Tig, Viva hurricane oljelampe, ulike farger, kr 299,- pr. stk. / Holmgaard Future glass 37 cl, 4 stk. klar, kr 229,- / Eva Solo, FireGlobe ildsted, 64 cm, kr 2995,- // Nille: -50% alle utepotter og hagefigurer / -30% på service, glass og bestikk. *Gjelder ikke Basic, White og Aina-servise og allerede nedsatte varer.

Inviter til fest

Skal du ha 17. mai-frokost, hagefest eller planlegger du en konfirmasjon? Pynt et vakkert bord med blomster, flagg og lekre glass og inviter familie og venner til en koselig frokost på nasjonaldagen.

Nille har et stort utvalg av produkter til 17. mai, enten du trenger flagg, service eller vaser. Kitch’n har alt du trenger for å dekke et lekkert bord med vakre glass, kakefat og linservietter.

Utesesongen er godt i gang og det er hyggelig å pynte opp hager og balkonger med utelykter, pledd og blomster. Skal du ha gjester er et godt tips er å ha en stor beholder med tappekran, så kan alle forsyne seg med kald drikke selv. En bålpanne sørger for koselig stemning utover kvelden, så da er det bare å invitere til en fin kveld i hagen.

Nyt våren og alle de fine dagene mai har å by på.