Glade maidager

barn i festdrakt, dame i rosa og hvit kjole, mann i beige dress, pent dekorert bord
barn og ungdom i festdrakter
Festdrakt kjole (134-170) 799-, Festdrakt kjole (92-128) 699,- Festdrakt bukse/vest (92-128) 699,- Festdrakt skjorte (92-170) 299,- alt fra Cubus. Min første 17.mai sløyfe, 379,- 17.mai-sløyfe, oksidert, 548,- Sølje, kvit/forgylt, 503,- Sølje, kvit/forgylt (stor), 830,- alt fra Bjørklund.
morsomme leker med lyd til barna til 17. mai-toget
3 for 2 på alle 17. mai-varer hos Nille. Gjelder ikke godteri, borddekking, flagg 15,-, kubbelys 15,-/19,90 og allerede nedsatte varer.
barn og ungdom i sommerklær i ulike farger
Hos Cubus får du nå -25% på skjorter, shorts og piqué (92-170). Gjelder ordinær pris.
jenter i sommerkjoler i ulike farger
barn i sommerklær i ulike farger
Hos Cubus får du nå -25% på kjoler, skjørt og shorts (92-170). Gjelder ordinær pris. // Lyse farger og lette klær, nå er det på tide å gjøre seg klar for sommeren.

Hagefest, nasjonaldag, konfirmasjon og bryllup, mai er måneden for mange flotte fest- og fridager. Romerikssenteret har alt du trenger, uansett anledning.

Det er ingen tvil om at vi gleder oss til mai, måneden som er fylt med ekstra fridager og forhåpentligvis masse sol. Den store festdagen for mange er 17. mai og da er det på tide å finne frem dress, bunad eller en vakker kjole. Men dette er ikke den eneste dagen hvor flotte antrekk skal brukes, mai er også måneden for konfirmasjon og bryllup. Har du ikke antrekket klart, så har Romerikssenteret det du trenger til både dame, herre og barn.

Mai er også måneden hvor vi trekker ut i hagen eller på balkongen, nå skal vi nyte våren. Ta frem grillen og inviter til hagefest eller 17. mai-frokost. Blomster, duker, dekketøy og alt du trenger av pynt finner du hos oss.

Barnas dag

Nasjonaldagen er en festdag for de minste, fylt med masse is, leker og barnetog. Cubus har festdrakter til både gutt og jente, og hos Bjørklund finner du flotte søljer og 17. mai-sløyfer. Nille sørger for lyden av 17. mai og har mange gøyale lydleker barna kan bruke i barnetoget.

Sommerlige kjoler eller skjorter og shorts er anvendelig til flere anledninger, og Cubus har et stort utvalg i årets lyse fargepalett. Sommerferien er ikke langt unna, så det er mulig å gjøre klar feriegarderoben allerede nå.

dame i hvit sommerkjole
Vakker hvit kjole som passer både hverdag og fest, fra Match.
dame i rosa og hvit mønstret kjole, hvit veske, beige sko, svart veske, svarte sko, dame i blå og hvit mønstret kjole
Nydelig kjoler fra Match, nå får du 200 kroner i rabatt ved kjøp av kjole til ordinærpris fra 799,- og oppover. Veske fra Sixth Sense, 699,- espadriller fra Stockholm Design Group, 1499,-, skinnclutch med avtagbar skulderrem fra Stockholm Design Group, loafers fra Stockholm Design Group, 1599,-, alt fra Eurosko.
dame i lilla mønstret kjole, beige veske, beige sko, hvite sko, dame i beige mønstret kjole
Lekre mønstrete kjoler fra Zavanna. Mobilveske i skinn fra Stockholm Design Group, 999,-, fritidssko fra Softwalk, 899,- og skinnsko fra Stockholm Design Group, 1799,-, alt fra Eurosko.
dame i blomstret kjole, dame i blomstret skjorte
Behagelig blomsterkjole og nydelig bluse med mønster fra Zavanna.
svart dress, rosa slips og blå skjorte, stort utvalg av skjorter i ulike farger
Dressmann har et stort utvalg dresser og skjorter i alle størrelser.
beige dress, stråhatt, svart sløyfe og hvit skjorte
Lys dress passer godt til mai, nå får du 30% på alle dresser, blazere og dresskjorter hos Dressmann.
mann i beige dressjakke, hvit skjorte og blå jeans. Svarte og brune dressko, svarte og hvite sneakers
Avslappet og festklar i lys blazer, hvit skjorte og jeans, alt fra Match. Sorte dressko fra Stockholm Design Group, 1299,-, brune pensko fra Softwalk, 999,-, sneakers i semsket skinn fra Stockholm Design Group, 1599,-, alt fra Eurosko.
mann i blå mønstret skjorte og beige bukser
Match har stilige skjorter med mønster, som passer godt til våren og sommeren. Nå får du 200 kr rabatt på skjorter til herre, som koster fra 799,-

Feiring med stil

Delikate hvite eller blomstrete kjoler i sommerens farger, korte omslagskjoler eller lange med innsving i livet, hva blir din favoritt?

Så fort solen titter frem og været blir varmere er kjolen et favorittplagg. Den kan pyntes opp med pensko og smykker til fest, eller tones ned med sneakers og olajakke. Med andre ord, en stilig kjole kan du bruke til det meste. Det er mye blomstermønster i år, enten fargesterke eller i mer duse toner, så her er det nok å velge i. Vakre smykker, veske og sko er viktig tilbehør og sørger for å fullføre et antrekk.

Espadrillos med kilehæl sørger for litt ekstra høyde, samtidig som de er behagelige å gå med. Flate loafers og sneakers er stilige til både kjole og bukse, og elegante små skuldervesker gjør antrekket komplett.

Vakre sommerkjoler som passer til både hverdag og fest finner du hos Match og Zavanna, sko og vesker til enhver anledning har de hos Eurosko.

Dress går aldri av moten og er herrens flotteste festantrekk. Mørk blå eller sort er den klassiske varianten, som kan brukes til alt. Og med en blå eller hvit skjorte, et stilig slips og et par sorte pensko, er antrekket i boks. Men nå er det vår i luften og da passer det godt med en lysere variant, som den beige fra Dressmann. Ekstra stilig blir den med sløyfe, stråhatt og et par brune pensko.

Synes du dress blir for pyntet er kanskje en blazer løsningen. Den kan du bruke til både chinos, shorts og jeans, etter som hvor pyntet du ønsker å være. En klassisk hvit skjorte er fint til, men nå finnes det mange flotte med mønster, som gir en litt mer leken look. Fullfør antrekket med mørkeblå sneakers fra Eurosko.

pent dekorert bord
Dekk et vakkert maibord. Hos Kid får du nå 50 % på alle kjøkkenvarer, 40 % på alle bordtekstiler, 50 % på alle lys og servietter og 50 % på alle 17. mai-varer.
person dekorerer bord med servise
Linserviett, blomster og sløyfe, det blir vakkert på festbordet. Vila linserviett 45x45 cm – Før 119,90 NÅ 72,- 17. mai dekorbånd – Før 39,90 NÅ 20,-, alt fra Kid.
pent dekorert bord med festpyntet kake
Nille har alt du trenger til 17. mai-bordet og nå får du 3 for 2 på alle 17. mai-varer. (Gjelder ikke godteri, borddekking, flagg 15,-, kubbelys 15,-/19,90 og allerede nedsatte varer.)
blomster i ulike farger
Små vaser med blomster er dekorativt på et festbord og Margeritter hører med til 17. mai.
pent dekorert bord med friske blomster i ulike farger
Pynt bordet med blomster, hos Mester Grønn får du 3 for 2 på alle snittblomster.
pent dekorert bord med friske blomster i ulike farger
Vårens nyheter fra Kitch’n. Kay Bojesen Apekatt teak/limba 9,5 cm 849,- Kay Bojesen Apekatt teak/limba 20 cm 1349,- Kay Bojesen Russelue rød 189,-
blomster i ulike farger
Potteroser, margeritter, hortensia, pelargonia, lobelia og lavendel er uteblomster som er i sesong nå.

Pynt bordet

Skal du invitere til 17. mai-frokost, ha konfirmasjon eller kanskje en hagefest? Da finner du masse inspirasjon på Romerikssenteret i disse dager. Nille, Kitch’n og Kid har alt du trenger til en feststemt borddekking. Servietter, duker, dekketøy, vaser og pynt, her kan du velge den stilen du liker best og få det perfekte bordet. Den kule Kaj Boyesen apekatten med russelue er klassiker og passer godt til et festbord.

Blomster er en selvskreven gjest på et vakkert bord, og hos Mester Grønn får du 3 for 2 på alle snittblomster. Sett sammen buketter i flere små vaser på bordet og legg en liten grønn gren som pynt på servietten. Utendørs kan du pynte opp med potteroser, margeritter, hortensia, pelargonia, lobelia og lavendel. Plasser de i potter på trappen så gjestene får en blomstrende fin velkomst.

Nyt våren og alle de fine dagene mai har å by på.