Glade maidager

blomster i ulike farger
Potteroser, margeritter, hortensia, pelargonia, lobelia og lavendel er uteblomster som er i sesong nå, finner du hos Mester Grønn.

Hagefest, nasjonaldag, konfirmasjon og bryllup, mai er måneden for mange flotte fest- og fridager. Romerikssenteret har alt du trenger, uansett anledning.

Det er ingen tvil om at vi gleder oss til mai, måneden som er fylt med ekstra fridager og forhåpentligvis masse sol. Den store festdagen for mange er 17. mai og da er det på tide å finne frem dress, bunad eller en vakker kjole. Men dette er ikke den eneste dagen hvor flotte antrekk skal brukes, mai er også måneden for konfirmasjon og bryllup. Har du ikke antrekket klart, så har Romerikssenteret det du trenger til både dame, herre og barn.

Mai er også måneden hvor vi trekker ut i hagen eller på balkongen, nå skal vi nyte våren. Ta frem grillen og inviter til hagefest eller 17. mai-frokost. Blomster, duker, dekketøy og alt du trenger av pynt finner du hos oss.

barn og ungdom i festdrakter
Cubus: Festdrakt kjole (134-170) 799,- // Festdrakt kjole (92-128) 699,- // Festdrakt bukse/vest (92-128) 699,- // Festdrakt skjorte (92-170) 299,- // Bjørklund: Min første 17. mai sløyfe, 399,- // 17. mai-sløyfe, oksidert, 591,- // Barnesøljer fra 478,-
morsomme leker med lyd til barna til 17. mai-toget
3 for 2 på alle 17. mai-varer hos Nille. Gjelder ikke godteri, borddekking, flagg 15,-, kubbelys 15,-/19,90 og allerede nedsatte varer.
barn og ungdom i sommerklær i ulike farger
Cubus har stort utvalg klær til 17. mai feiringen.
jenter i sommerkjoler i ulike farger
barn i sommerklær i ulike farger
Cubus har lyse farger og lette klær, nå er det på tide å gjøre seg klar for sommeren.

Barnas dag

Nasjonaldagen er en festdag for de minste, fylt med masse is, leker og barnetog. Cubus har festdrakter til både gutt og jente, og hos Bjørklund finner du flotte søljer og 17. mai-sløyfer. Nille sørger for lyden av 17. mai og har mange gøyale lydleker barna kan bruke i barnetoget.

Sommerlige kjoler eller skjorter og shorts er anvendelig til flere anledninger, og Cubus har et stort utvalg i årets lyse fargepalett. Sommerferien er ikke langt unna, så det er mulig å gjøre klar feriegarderoben allerede nå.

Kjoler som henger på et stativ
Kjoler som henger på et stativ
Match har nå -25% rabatt på kjoler ved kjøp av 2 eller flere.
Dame med kjole ved et basseng
Dame som smiler
Lyst på ny kjole til maidagene? Ta en titt innom Match og Zavanna
Dame kjole og hatt som smiler
Kollasj med vesker
Ikke glem tilbehøret til antrekket. En fin hatt eller veske setter prikken over i'en. Eurosko: Sixth Sense veske 799,- // Stockholm Design Group veske 799,- // Stockholm Design Group veske 1099,-
Kollasj med damesko
Kollasj med herresko
Eurosko: Fritidssko fra Softwalk, 899,- // Espadriller fra Stockholm Design Group, 1499,- // Loafers fra Stockholm Design Group, 1599,- // Sorte dressko fra Stockholm Design Group, 1399,- // Sneakers i semsket skinn fra Stockholm Design Group, 1699,- // Brune pensko fra Softwalk, 999,-
Mann med dress som går i en hage
Mann med dress
Dressen skal også sitte til mai. Hos Dressmann og Match finner du et godt utvalg av dresser.
Dress til herre
Dress til herre
Ta en titt innom Dressmann dersom dressen ikke sitter riktig til mai.

Feiring med stil

Delikate hvite eller blomstrete kjoler i sommerens farger, korte omslagskjoler eller lange med innsving i livet, hva blir din favoritt?

Så fort solen titter frem og været blir varmere er kjolen et favorittplagg. Den kan pyntes opp med pensko og smykker til fest, eller tones ned med sneakers og olajakke. Med andre ord, en stilig kjole kan du bruke til det meste. Det er mye blomstermønster i år, enten fargesterke eller i mer duse toner, så her er det nok å velge i. Vakre smykker, veske og sko er viktig tilbehør og sørger for å fullføre et antrekk.

Espadrillos med kilehæl sørger for litt ekstra høyde, samtidig som de er behagelige å gå med. Flate loafers og sneakers er stilige til både kjole og bukse, og elegante små skuldervesker gjør antrekket komplett.

Vakre sommerkjoler som passer til både hverdag og fest finner du hos Match og Zavanna, sko og vesker til enhver anledning har de hos Eurosko.

Dress går aldri av moten og er herrens flotteste festantrekk. Mørk blå eller sort er den klassiske varianten, som kan brukes til alt. Og med en blå eller hvit skjorte, et stilig slips og et par sorte pensko, er antrekket i boks. Men nå er det vår i luften og da passer det godt med en lysere variant, som den beige fra Dressmann. Ekstra stilig blir den med sløyfe, stråhatt og et par brune pensko.

Synes du dress blir for pyntet er kanskje en blazer løsningen. Den kan du bruke til både chinos, shorts og jeans, etter som hvor pyntet du ønsker å være. En klassisk hvit skjorte er fint til, men nå finnes det mange flotte med mønster, som gir en litt mer leken look. Fullfør antrekket med mørkeblå sneakers fra Eurosko.

Mann og dame ved et vannbasseng som holder om hverandre
Hos Match får du nå -25% på alle kjoler ved kjøp av 2 eller flere varer og -25% på skjorter til herre ved kjøp av 2 eller flere varer.
pent dekorert bord
Dekk et vakkert maibord. Hos Kid får du nå 50 % på alle kjøkkenvarer, 40 % på alle bordtekstiler, 50 % på alle lys og servietter og 50 % på alle 17. mai-varer.
person dekorerer bord med servise
Linserviett, blomster og sløyfe, det blir vakkert på festbordet.
pent dekorert bord med festpyntet kake
Nille har alt du trenger til 17. mai-bordet og nå får du 3 for 2 på alle 17. mai-varer. (Gjelder ikke godteri, borddekking, flagg 15,-, kubbelys 15,-/19,90 og allerede nedsatte varer.)
blomster i ulike farger
Små vaser med blomster er dekorativt på et festbord og Margeritter hører med til 17. mai.
pent dekorert bord med friske blomster i ulike farger
pent dekorert bord med friske blomster i ulike farger
Pynt bordet med blomster fra Mester Grønn // Kitch'n: Kay Bojesen Denmark Apekatt teak/limba 9,5 cm, 749,- // Kay Bojesen Denmark Apekatt teak/limba 20 cm, 1349,- // Kay Bojesen Denmark Russelue rød, 189,-

Pynt bordet

Skal du invitere til 17. mai-frokost, ha konfirmasjon eller kanskje en hagefest? Da finner du masse inspirasjon på Romerikssenteret i disse dager. Nille, Kitch’n og Kid har alt du trenger til en feststemt borddekking. Servietter, duker, dekketøy, vaser og pynt, her kan du velge den stilen du liker best og få det perfekte bordet. Den kule Kay Bojesen apekatten med russelue er klassiker og passer godt til et festbord.

Blomster er en selvskreven gjest på et vakkert bord, og hos Mester Grønn finner du stort utvalg av blomster til å dekorere bordet med. Sett sammen buketter i flere små vaser på bordet og legg en liten grønn gren som pynt på servietten. Utendørs kan du pynte opp med potteroser, margeritter, hortensia, pelargonia, lobelia og lavendel. Plasser de i potter på trappen så gjestene får en blomstrende fin velkomst.

Tips!

Kid Interiør har flere gode tilbud som kan hjelpe til med å dekorere bordet til 17. mai:

  • -50% på kjøkkenvarer starter uke 20
  • -40% på bordtekstiler starter uke 20
  • -50% all pynt og dekor uke 19 og 20
  • -50% på lys og servietter
  • -50% på 17. mai varer i år også
Nyt våren og alle de fine dagene mai har å by på.