Meny
 

Medlemsvilkår

Takk for at du er medlem av Romerikssenterets kundeklubb.

 

Romerikssenterets kundeklubb er lagt opp som en elektronisk basert tjeneste. Medlemskommunikasjon er gratis og foregår via sms.

 

Vi gjør oppmerksom på at Romerikssenterets kundeklubb benytter auto-oppslag for å gjøre registreringen enklere for deg. Personopplysninger som hentes ut automatisk er navn, adresse, kjønn og fødselsdato. Du er selv ansvarlig for å rette opp eventuelle feil som er lagret på ditt mobilnummer. I tillegg kan du som medlem registrere interesser, antall barn og alder på barn. Vi har nedre aldersgrense på 15 år for innmelding i vår Kundeklubb.

 

Dine personopplysninger og den innsamlede informasjonen vil bli benyttet av Romerikssenterets kundeklubb til å sende deg kampanjetilbud via mobil. Opplysningene om deg registreres og benyttes for å gi deg fullgod medlemsservice, det vil si at vi kan tilpasse medlemskapet til deg og dine preferanser. Blant annet kan vi tilpasse medlemstilbud, medlemsinformasjon, nettsider, apper, digital kommunikasjon og de øvrige tjenester og fordeler som tilbys våre medlemmer.

 

Der data også går innom tredjepart, for eksempel ved gjennomføring av spill/konkurranser, lagres ikke medlemsopplysninger hos tredjepart. Tredjepart har heller ikke rettigheter til innsyn i eller mulighet til benytte slike opplysninger.

 

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du har et kunde- eller medlemsforhold til Romerikssenterets kundeklubb eller så lenge som det foreskrives i loven. Ved utmelding vil vi automatisk slette alle personopplysninger om deg. Utmelding kan gjøres ved å sende STOPP ROMERIK til 2070.

Romerikessenteret – Footer - Retargeting