Meny
 

Julegavene far blir glad for

flat lay av en innpakket sort lekebil på rød bakgrunn

Er du vant til å høre «jeg ønsker meg ingenting» når du spør far hva han ønsker seg til jul? Da er du ikke alene. Derfor har vi funnet frem noen sikre julegavetips som gjør julegavehandelen litt lettere. 

Tre typer tilbehør

Rød sløyfe / 199,-

Mønstret slips i silke / 299,-

Hvitt lommetørkle i silke / 149,-

Tilbehør fra Dressmann

 

Slips, sløyfe og tørkle er alltid en god gaveidé. Det er tilbehør som er nødvendig når finstasen skal på, men samtidig er det noe de fleste synes det er kjedelig å bruke penger på selv. Klassisk tilbehør er med andre ord en sikker julegave. Juleselskapene står for tur og gaven gir han flere valgmuligheter når dressen skal på. Velg en farge han er ekstra fin i eller et spennende mønster.

 

Dressmann har et bredt utvalg av tilbehør i 100% silke som finnes i flere farger og mønster. Her finner du også slipsnåler og mansjettknapper. Dersom du har anledning, ta en sniktitt i garderoben hans og kartlegg utvalget før du starter handlerunden. Våre dyktige ansatte hjelper deg gladelig med å finne den perfekte julegaven til far. 

Den varme julegaven

På vinteren er det deilig å holde varmen i gode, varme plagg. Hva med å gi far et lekkert ullskjerf?

 

Enten han er trendy og kler seg i kordfløyel eller ikke – kan man trygt følge høstens fargekart i bruntoner. Fargetonene er så allsidige at det finnes noe til enhver smak. Husk at brunt er ikke bare brunt. Fargeskalaen er bred og kan bevege seg fra eik til kastanje.

 

Samtidig som tekstilene kommer tilbake i motebildet, ser vi også at et gammeldags mønster preger uttrykket. 

 

Designerne henter frem gamle mønster som reproduseres – og vi ser særlig at de har hentet inspirasjon fra 1970-tallet.

 

Dressmann har et bredt utvalg av skjerf i forskjellige farger og kvaliteter. Hva med et av disse?

Rutete skjerf i ull / 299,-

Skjerf i ull / 299,-

Mønstrete skjerf i polyester / 199,- 

Rustrødt skjerf i akryl / 149,-

 

Ferdige gavesett

Velværeprodukter er en gave som enhver kvinne blir glad for å motta, men hva med mennene? Å pleie huden er like viktig for dem, men terskelen for at han selv går til innkjøp av hudpleieprodukter er nok litt høyere. I perioder med problematisk hud er det nok lettere for ham å tyvlåne litt hudkrem av kvinnen i huset, men det er faktisk noen produkter alle menn bør ha på badet. Vi har samlet noen julegavesett med produkter til far.

 

Hud og kroppspleie

Superdry Mesh Bag Trio (1) består av hverdagsprodukter som alle trenger: Kroppssåpe, shampoo og ansiktskrem. Er toalettvesken hans utslitt? Da er dette settet perfekt, ettersom det kommer i en toalettveske. Det samme gjør Nivea Men Active Giftpack (2) som inneholder dusjsåpe, deodorant og ansiktskrem. Begge alternativene er essensielle for hverdagsbruk og passer for alle hudtyper.

 

Duft og skjeggpleie

David Beckham julegavesett (3) innebærer en Eau De Toilette-duft og en dusjsåpe i serien Respect. Duften omtales som moderne og elegant, og bygger på treaktige og jordlige noter. Bulldog Original Beard Care Kit (4) er den perfekte gaven til far med skjegg. Gavesettet inneholder en skjeggkam, skjeggolje og skjeggvask, som består av en 2-i-1 shampoo og balsam.

 

Superdry Mesh Bag Trio, 199,- // VITA

Nivea Men Active Giftpack, 149,- // VITA

 

David Beckham Respect Julegavesett, 249,- // VITA

Bulldog Original Beard Care Kit, 279,- // VITA

Gavekort 

Er han av typen som pleier å bytte julegavene? Da er det beste alternativ et gavekort. Med gavekort fra dittgavekort.no kan han kjøpe seg akkurat hva han vil og det må jo nesten garantere suksess. Du kan kjøpe gavekortet på kjøpesenteret vårt eller bestille det her.

 

Gavekortet kan brukes i (nesten) alle våre butikker - i tillegg til nesten 100 andre senter. Det kan også brukes det på over 60 Thon Hotels i Norge. Her kan du se alle stedene hvor gavekortet kan brukes

Til den leseglade

Med en lang juleferie i år er bøker et hett julegavetips. Han kan dypdykke i boken med en gang! Spørsmålet er bare hvilken bok du skal gi? Vi foreslår tre bøker av forskjellige sjanger, slik at du enkelt kan velge den som passer ham best.

Bilde: Kagge Forlag

Bilde: Forlaget Oktober

Bilde: Cappelen Damm

 

Ord som får voksne menn til å gråte: 71 dikt, sanger og andre tekster som berører - Ole Torp 

Selv den barskeste kan få glede av denne boka. Ole Torp har samlet den beste litteraturen gjennom en rekke kjente navn. De skriver om sitt møte med ord som har berørt dem sterkt. Enten det er klassikere som Henrik Ibsen og Inger Hagerup eller modernister som Ogden Nash og helt nye stemmer som palestinske Rafeef Ziadah. «Ord som får voksne menn til å gråte» gir en helt ny måte å bli kjent med ny litteratur på - gjennom minner om kjærlighet, savn og sorg fra noen av landets mest skriveføre menn. 

En sjøens helt: Skogsmatrosen - Jon Michelet

Er han interessert i krigshistorie? «En sjøens helt» tar leseren med tilbake til år 1939. Tyskerne har ennå ikke okkupert Norge, men krigen er i gang i Europa og på havet. Med «En sjøens helt» har Jon Michelet skrevet den store norske sjøromanen. Dette er en gripende, dramatisk og vidtfavnende beretning om Norges krig på havet. Serien består av seks bøker, hvor Skogsmatronsen er den første. 

Sapiens: en kort historie om menneskeheten - Yuval Noah Harari

Sapiens er en fantastisk spennende, tankevekkende og engasjerende bok om menneskehetens historie, og er på kort tid blitt en internasjonal bestselger. Med imponerende letthet manøvrerer Yuval Noah Harari mellom ulike forskningsområder og perspektiver når han tar oss med fra homo sapiens' første skritt på jorden og frem til i dag. Dersom har allerede har lest denne, kan du gi han oppfølgeren: Homo Deus, hvor forfatteren retter søkelyset på morgendagen. 

 

Du finner bøker her:

Til smart-pappaen

Elsker han å ha det siste nye? Sjekk lista under og kryss av for å kartlegge hva han har, og hva som kan bli årets julegave. 

  • Smart-høyttaler
  • Smart-klokke 
  • Google Home / Amazon Echo
  • Smartpærer
  • Støydempende hodetelefoner
  • Kamera med innebygget WiFi
  • Sous Vide

Er han opptatt av å ha det siste nye, i tillegg til at han liker å kokkelere på kjøkkenet? Da er Sansaires sous-vide-sirkulator årets julegave. Hemmeligheten som tidligere var forbehold de profesjonelle er nå tilgjengelig for folk flest. Dette er det eneste utstyret man trenger for å tilberede mat etter sous-vide-metoden. Sansaire-sirkulatoren sørger for at maten blir tilberedt perfekt hver eneste gang, slik at du kan glede deg til middagsbesøkende fremover. Du finner den på Kitch'n.

 

Bilde: Sansaire.

Vi tar forbehold om varierende vareutvalg og utsolgte varer.

 

Du finner julegaver far blir glad for hos oss! Sjekk våre åpningstider her.

Sist endret - 01 november 2018
Romerikessenteret – Footer - Retargeting