Meny
 

Årets julegaver til venninnene

Flat lay av to ferdigpakkede julegaver og redskapene som er benyttet

Vi har samlet tipsene til hva du kan gi til venninnene i år, slik at du kan krysse nok et gjøremål av huskelisten.

Til den hjemmekjære

Vinteren er sesongen for stearinlys, varm kakao og gode bøker. Å tilbringe tid inne med brettspill og baking får en større verdi. De fleste av oss blir mer hjemmekjære på vinterhalvåret, og med det i bakhodet er det flere gaver du kan gi som passer ypperlig til innetiden. 

DUFTLYS

Et julegavetips som sjeldent slår feil er duftlyset. Gi bort litt hverdagsluksus. På denne tiden av året er det flest mørke timer i døgnet og lysene brennes fort opp. Et duftlys setter stemningen i rommet og tilfører det lille ekstra. 

 

Bilde: Kid Interiør

SENGESETT

Et skikkelig deilig sengesett er gull verdt. Hva føles vel bedre enn å legge seg i rent og pent sengesett når kulda står på som verst. Likevel er det noe som er skikkelig kjedelig å bruke penger på.

 

Sengesett er med andre ord et supert gavetips. Vis at du setter pris på venninnen din ved å gi henne en julegave som gir henne glede. Gaven passer inn i ethvert hjem; det eneste du må vite er om hun bruker enkel eller dobbeltdyne.

 

Kanskje du til og med skal unne henne den ekstra fine kvaliteten. Sjekk for eksempel sengetøy i bambusviskose. Det føles som en blanding av den fineste silke og den mykeste bomull – og mer enn det kan man vel ikke be om?

Hos Kid finner du et bredt utvalg av deilige sengesett. Kom til oss så hjelper vi deg å finne julegavene.

KOSEKLÆR

Et annet tips er deilige inneplagg. Et par myke tøfler eller en varm og god genser. Det er lite som frister mer enn varme, behagelige klær og tøfler når man kommer inn fra kulden. Hos Kid har vi noen deilige lammeskinnstøfler til kr 499,90. De er så myke at man får lyst til et par til seg selv også!

Bilder: Kid Interiør

Til den interiør-interesserte

Er hun interessert i interiør og følger trendene? Da har hun definitivt hørt om designeren Cathrineholm som den siste tiden har gjort seg svært synlig på markedet, med en ny tolkning av Grete Prytz Kittelsen sitt design. Fargespennet og det elegante uttrykket gjør det vanskelig å velge bare én. Skålene er svært allsidige og de minste egner seg til alt fra snacks, til tacotilbehør, til dessertskåler. Velg for eksempel mellom et snack-set bestående av tre små skåler, eller ett enkelt sett i favorittfargen hennes.

 

Bilde: Cathrineholm

Til hun du kjenner aller best

Har du en venninne som du kjenner like godt som du kjenner deg selv? Du vet nøyaktig hvilket magasin hun foretrekker, om hun foretrekker lys eller mørk sjokolade, hvilke farger hun kler og hva hun elsker. Da har vi det perfekte gavetipset: Lag en unik «goodie bag» skreddersydd etter hennes favoritter. 

 

Kjøp en heklet kurv og fyll den opp! Velg for eksempel en eksklusiv saft, favorittmagasinet hennes, en boks med belgisk sjokolade, en neglelakk eller leppestift, noe hun er tom for i sminkepungen eller trenger til kjøkkenet. Er hun for eksempel en av de som aldri har strøm på mobilen, kan gaven gjøres humoristisk ved å legge med en powerbank.

 

Til hun som har alt

Har du en venn som alltid bytter gaven – eller som du virkelig føler har alt? Da har vi fortsatt en løsning, og det er dittgavekort.no. Gir du et gavekort kan hun kjøpe seg akkurat hva hun vil og det må jo nesten garantere suksess. Du kan kjøpe gavekortet på senteret, eller bestille det her

 

Gavekortet vårt kan brukes i (nesten) alle butikkene våre – i tillegg til nesten 100 andre senter. Det kan også brukes det på over 60 Thon Hotels i Norge. Her kan du se alle stedene hvor gavekortet kan brukes.

 

Til den leseglade

En god bok er alltid en god idé. Liker hun å lese om livet til bloggerne eller foretrekker hun å løse fiktive drapsgåter på fritiden? Det finnes bredt spekter av bøker hos bokhandlerne. Til og med selvhjelpsbøker har kommet i en moderne form. Hva med bestselgeren 12 Rules for Life av psykologen Jordan Peterson? Boken har nå også kommet på norsk. Eller kanskje boken Else går til psykolog som ufarliggjør terapi skrevet av komiker Else Kåss Furuseth. Er hun ikke typen som leser en bok fra perm til perm, er kokebøker eller strikkebøker andre gode alternativ.  

 

Bilde: Cappelen Damm

Bilde: Cappelen Damm

Bilde: Pilar Forlag

 

Du finner bøkene her

Du finner julegaver til venninnene hos oss! Sjekk våre åpningstider her.

Vi tar forbehold om varierende vareutvalg og utsolgte varer. 

Sist endret - 11 desember 2018
Romerikessenteret – Footer - Retargeting