Ett Steg AS - Helse

Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 10:00 - 15:00
Tirsdag 10:00 - 15:00
Onsdag 10:00 - 15:00
Torsdag 10:00 - 15:00
Fredag 10:00 - 15:00
Lørdag Stengt
Søndag Stengt
Ett Steg AS

Stengt

Ett Steg AS coach

Om Ett Steg AS

V/Coach og mentaltrener Marie B. Sveen (for tiden coach under sertifisering etter ny norsk standard). Marie er kjent for å være rolig, ærlig, nysgjerrig og positiv. Hun tilbyr 1 til 1 coaching på sitt kontor, Romerikssenteret i 3.etg. 

Jeg er opptatt av deg som menneske, og at du skal finne løsninger på dine utfordringer, store som små. Som coach under sertifisering har jeg tilgang til mentor om jeg skulle stå fast eller trenge bistand. I tillegg får du som kunde timer til redusert pris.

Coaching er enkelt forklart en samtale mellom to personer. Gjennom strukturerte spørsmål som coachen stiller, vil du kunne oppnå klarhet og den endringen du ønsker – ett steg om gangen. Og noen ganger kan et steg være et laaangt steg!

Coaching er prosess, og endring skjer som regel mellom timene. Ett Steg AS tilbyr derfor førstegangssamtale + pakker à 5 timer. Skulle behovet være mer utover dette vil dette bli avklart og avtalt på forhånd.

Typiske områder en coach kan være aktuell:

- Urealiserte mål og drømmer

- Lavt selvbilde/selvtillit

- Utfordrende relasjoner

- Stress

- Valgets kvaler

- Tankesurr

Noen ganger kan det være at en ikke helt vet hva en ønsker hjelp med, men likevel er det noe som sier deg at du ønsker en eller annen form for endring. Det kan også en coach hjelpe deg med å finne ut av.

Har du lyst på en endring OG er villig til å legge ned det arbeidet som kreves for å lykkes? Er du klar? Er svaret «JA»?

Ta det første steget og send en e-post til post@ettsteg.no med ditt navn, telefon nummer og litt om hva du ønsker å jobbe med. Marie vil ta kontakt med deg og avtale tid for førstegangs samtale.

Beliggenhet

3. etasje

Parkering

Rett utenfor bygget

På nett