Meny
 

Se vinterens nyheter på interiør og tilbehør hos Mester Grønn

Vinterens trender hos Mester Grønn

Nå har Mester Grønn fått inn masse lekre interiørnyheter som passer perfekt sammen med planter. De har mye fokus på grønne planter denne vinteren og har valgt interiør som passer fint sammen med sesongens favoritter.

De fortsetter trenden hvor det minimalistiske blir erstattet med interiør som skaper lunhet og harmoni. Vi fyller huset med blomster og planter som skaper liv til interiøret. Grønne planter, kaktuser, sukkulenter og ville buketter er fremdeles supertrendy. Blomster og planter øker trivselen og skaper likevekt i en stressende hverdag.

 

Vinterens interiørnyheter

Denne vinterens har Mester Grønn tatt inn mange nye produkter i serien Skandinavia. Nyhetene er potter i sort og hvitt med ben i forskjellige høyder. Sammen med pottene og vasene på stett er de sikre på at dette blir en stor suksess.

I tillegg fortsetter de med de populære Kvadraturen plantekassene. De lanserer også mange nye produkter i den sorte Lounge serien med nye stilige lykter, bokser og rammer i tillegg til fatene. Til slutt kommer det også nye figurer i metall, blomsterpotter og et nytt duftlys.

 

Se mer på https://www.mestergronn.no/inspirasjon/se-vinterens-nyheter-pa-interior-og-blomster/

Sist endret - 10 januar 2019
Romerikessenteret – Footer - Retargeting