Morsdag og Valentines

Søndag 13. februar er det morsdag og 14. februar er det Valentines. Vi feirer kjærligheten med gode gavetips og tilbud!

Legg til i kalender
Når
8. februar til 14. februar
Hvor
Romerikssenteret

Vi feirer Morsdag & Valentines!

Benytt anledningen og sett ekstra pris på noen du er glad i. Våre butikker har flotte gavetips og tilbud, og vi hjelper deg gjerne med å finne den rette gaven – enten det er til mamma, kjæresten eller en god venn.

Bli også med i vår konkurranse i senteravisa! Les mer nedenfor.

Se våre gavetips og tilbud her


Program kl. 12-16

  • Kom og møt Mr. and Miss Valentine
  • Ballongfigurer med klovnen Abby
  • Hårglitter
  • Tryllekunster Daniel Granli

Konkurranse - Vi trekker 3 gavekort!

Vinn gavekort på middag på Lille Cafe, verdi 300,-.

Bli med i konkurransen i senteravisa vår.

rosa bakgrunn med rosa og hvite tulipaner, fargerike makroner, rosa gavepakning, hjerte med teksten Morsdag & Valentine inni en grønn ramme
Klovnen Abby
tryllekunstner Daniel Granli
Senterleder Siri

Nytt år og nye muligheter er det noe som heter. Vi går jo alle og håper at en dag vil den «vanlige» hverdagen komme tilbake, uten prat og bekymringer for denne pandemien. Enn så lenge må vi bare forholde oss til den og det det medfører. Forsøke å gjøre det beste ut av situasjonen, se lysglimt der det er mulig, være raus og vise litt ekstra medfølelse for de som trenger det. For det er viktig.

Når vi snakker om det; denne uka markerer vi morsdag og Valentines Dag. Det er jo så hyggelig å vise de man er glad i at man setter pris på de. Det trenger ikke være så mye, men en liten oppmerksomhet vet vi jo at alle setter pris på.

I denne utgaven av senteravisen har vi litt tips på side 5, og oppskrift på en nydelig kake side 4. Kanskje du også har lyst til å være med på konkurransen vår? Se forsiden, eller svarslipp på denne siden. Kanskje er det du som vinner gavekort på middag på Lille Cafe?

På lørdag blir det litt ekstra hyggelig i senteret; Mr. og Miss Valentine vil være i senteret og skape morsom stemning; utde-ling av ballongfigurer, litt hårglitter til barna, kanskje dele ut litt sjokolade og drops, og litt trylling. Du finner de rundt i senteret mellom kl. 12-16.

Da håper jeg dere får en fin uke, og at dere tar turen innom oss denne uka. Som alltid er det noe for både små og store her hos oss på Romerikssenteret.

Vennlig hilsen,

Siri - Senterleder