Meny
 

Gjør dere klare til skolestart

Gjør dere klare til skolestart

Ta en tur innom NILLE, ARK og LEKIA.

Skolestart er rett rundt hjørnet og det er på tide å få på plass de siste forberedelsene. Hos Nille, Lekia og Ark får du de tre viktigste tingene barna trenger til skolestart.

Skolesekker

Butikkene bugner av kule, fargerike skolesekker til både store og små. Denne høsten kan barna blant annet velge mellom motiver som panda, enhjørning og fotball. Selv om det er viktig at barnet liker sekken, kan det være lurt å huske på at det ikke er utseende som avgjør hvilken sekk som er best. Det viktigste er at sekken sitter godt på ryggen. Et godt tips er å ta med barnet til butikken, slik at en av våre medarbeidere kan hjelpe deg med å finne riktig skolesekk til ditt barn.

 

Pennal

Selv om mye av dagens undervisning skjer digitalt, er det fortsatt nødvendig med et pennal til skolestart. For de yngste er det ofte populært med farger og kule motiver – gjerne et som matcher skolesekken. For de eldre er det fortsatt det klassiske skinnpennalet i brunt og svart som er førstevalget. I år får du de også i duse farger i rosa og blått.

 

Bokbind i tekstil

Glem bokbind som må klippes, brettes og teipes rundt bøkene, nå er det bokbind i tekstil som gjelder! Bokbind i tekstil er elastiske og derfor veldig enkle å ta av og på. De kommer dessuten i flere størrelser, farger og motiver. La barna velge sin favoritt, så blir de ekstra glad i bøkene sine.

 

 

Sist endret - 07 august 2019

Relaterte butikker

ARK Romerikssenteret
Lekebutikken Lekia
Nille Romerikssenteret
Romerikessenteret – Footer - Retargeting