Meny
 
Stelletips Pelargonia

Pelagonia kommer i flere fine farger

Stelletips Pelargonia

Pelargonia er en av våre absolutte sommerblomst favoritter!

Hos Mester Grønn finner du et flott utvalg av denne fine blomsten.

Pelargonia er en av våre mest populære sommerblomster som pynter opp på balkong og terrasse. Pelargonia er også en av de mest hardføre sommerblomstene du kan plante i krukkene ute.

 

Nå er det tid for å begynne å pynte med sommerblomster på uteplassen, og hva er vel mer nostalgisk og romantisk enn vakre pelargonia i lekre farger? Pelargonia er sammen med margeritt en av våre mest populære sommerblomster.

 

Når du skal plante pelargonia så velg gjerne krukker eller potter som er store nok til å romme så mye jord at plantenes røtter har nok plass til å vokse, samtidig som de skal kunne forsyne planten med vann og næring. Velg derfor heller få store krukker fremfor mange små. I store potter og krukker holder jorden bedre på fuktigheten, og du slipper å vanne så ofte. Velg også potter med hull i bunnen slik at det blir god drenering. Bruk gjerne lecastein, eller litt stor grus.

 

Stelletips pelargonia

  • Pelargonia trives på en lys og solrik plass.
  • Vanning: Pelargonia må vannes jevnlig, men la den tørke opp litt mellom hver vanning.
  • Gjødsel: Pelargonia har en enorm vekst på kort tid. Det er derfor viktig å gjødsle enten hver 14. dag, eller med langtidsvirkende gjødsel.
  • Knip av gamle og visne blomster, det fremmer ny blomstring.
  • Skal du reise bort noen dager på ferie er det lurt å bruke Mester Grønns ferievanner. Den sørger for at plantene holder seg fine mens du er borte noen dager.

Les hele saken her!

Sist endret - 24 april 2019
Romerikessenteret – Footer - Retargeting