Meny
 
KID gir deg vintertrender

La deg inspirere av lekre nyheter hos KID

KID tipser om interiørtrender vinteren 2020

La deg inspirere av denne vinterens trender. KID sitt tema "The Essentialist" kombinerer den klassiske skandinaviske stilen med trendfargene for 2020.

Farger fra naturen

Uttrykket er moderne og domineres av lyse blåtoner og aquafarger. Kontrastfargene er beige og karamell. Fargene oppleves som relativt nøytrale og danner en rolig base.

Design inspirert av 60-tallet

Mønstrene som går igjen i vinterens trendtema er store blad- og blomstermotiver. De organiske formene fortsetter videre til møbler og accessoirer, slik som blomsterpotter og vaser i vakkert utformet keramikk og transparent, farget glass.

Tekstiler som luner

Myke og fløyelsaktige tekstiler som chenille, velour og vasket bomull går igjen i alt fra gardiner, pynteputer og sengetøy. Disse tekstilene gjenspeiles også i klesmoten denne vinteren.

Materialbruk

Ekte og rene naturmaterialer kjenner vi fra den klassiske skandinaviske stilen, og er materialer vi finner igjen i vinterens trendy flettekurver- og lykter. Pampasgress- og strå understreker den enkle, naturlige og ujålete stilen, og bringer naturen inn i hjemmet. Det er også en økende bruk av lyst og brunt treverk og lær i møbler og interiørelementer. Materialer som betong og marmor bidrar til å gi en kjølig kontrast og skaper et moderne uttrykk. Disse materialene går igjen i småmøbler og dekorelementer.

Mal veggene

Farge er et fantastisk virkemiddel for å skape atmosfære i hjemmet, og det bidrar til at resten av interiøret står mer frem. Fargene i det nye trendtema The Essentialist finnes i naturen rundt oss og varierer mellom havets ulike blåtoner og en variasjon av ulike jordtoner.

Trender kommer og går, men det er mye inspirasjon å hente i vinterens nye tendenser.

Se hele saken med bilder her:

https://www.kid.no/interioer/inspirasjon/interioertrender-vinter-2020-the-essentialist/

Sist endret - 17 januar 2020

Relaterte butikker

KID Romerikssenteret
Romerikessenteret – Footer - Retargeting