Meny
 
KID tips uteplass

Lag en hyggelig uteplass!

7 tips til en hyggelig uteplass

 Har du en liten balkong eller en stor hage, er det uansett deilig å ha muligheten til å komme seg ut i solen hjemme. Her er 7 tips fra KID for å gjøre din uteplass sommerfin.  

Uavhengig av om du har en stor eller liten uteplass kan du gjøre mye for å skape den riktige sommerstemningen, men har du en liten balkong kan det være en fordel å tenke kreativt.

1) Godt underlag

Sørg for at det er behagelig å kunne gå barbent på balkongen eller terrassen med et teppe. Dette er også med på å gi uteplassen en lunere følelse, feks med Cirkel teppe.

 

2) Praktiske småbord

Er ikke uteplassen din så stor finnes det flere småbord som kan passe fint inn. Småbord kan pyntes med hyggelige telysholdere eller de kan brukes som avlastningsbord til et lite sommermåltid.

 

3) La det bugne av pledd og puter!

Det kan være lurt å ha ekstra pledd om du får besøk på terrassen. Er du ekstra frysen kan pledd i 100% ull være det som gjør at du holder ut hele sommerkvelden ute.

Om du har stoler eller en utesofa, er det lekkert å pynte opp med matchende pynteputer.

 

4) Skap balkong-magi med "det lille ekstra"

Vi får aldri nok av lys og lykter utendørs en sen sommerkveld. Med led-lyslenker og lykter skapes den magiske, koselige og kanskje romantiske atmosfæren på balkongen eller i hagen. Forskjellig pynt og dekor kan gjøre uteplassen din ekstra stilig.

 

5) Lag din egen grønne oase

Grønne planter på balkongen er trikset som gir deg en følelse av å sitte i en egen hyggelig mini hage. Høye grønne planter er også en god løsning om du ønsker å skjerme deg for innsyn fra nysgjerrige naboer.

 

6) Ekstra sitteplass

Får du gjester på balkongen er det alltid greit å lett kunne fikse en ekstra sitteplass. Dette gjør du ved å for eksempel ha en puff på lur.

 

7) Levende lys

Lykter med levende lys gir alltid en god stemning. Sett gjerne frem lykter i flere størrelser for å skape et kult og lekent uttrykk. Pass på at lysene slukkes når du ikke er tilstede på balkongen, og unngå at lysene smelter ved å ikke plassere de i dirkete sollys.

 

Se hele saken med flere lekre bilder på KID sine nettsider.

Sist endret - 14 april 2020

Relaterte butikker

KID Romerikssenteret
Romerikessenteret – Footer - Retargeting